Elev til marketing- og kommunikationsafdelingen

Elev til marketing- og kommunikationsafdelingen

Elev til marketing- og kommunikationsafdelingen

 

Vil du være med til at sikre god og letforståelig kommunikation af tekniske produkter til autobranchen? Så er du måske den nye elev vi søger til marketing- og kommunikationsafdelingen.

 

Velkommen til Danmarks mindst kedelige arbejdsplads. Hos Stenhøj vil du opleve at ikke 2 dage er ens – at det går stærkt, og at alle hjælper hinanden. Du vil blive en del af et positivt og professionelt team med høj faglighed og et entusiastisk fællesskab.

 

Vi søger en elev der har lyst til at eje processen med at producere, synliggøre og vedligeholde brugervejledninger på dansk. Du kommer til at arbejde med alle aspekter inden for marketing, både offline i form af udarbejdelse af tryksager, og online på hjemmeside og andre digitale platforme.

 

Der er altid gang i flere spændende projekter, og hos os får du hurtigt en masse praktisk og relevant erhvervserfaring. Brænder du efter at kickstarte din karriere i en allround marketing- og kommunikationsafdeling, så er det dig vi har brug for.

 

 

Arbejdsopgaver

  • • Udarbejdelse af brugervejledninger på dansk
  • • Arbejde med AI oversættelser
  • • Koordinering af korrekturlæsning
  • • Opsætning af brugervejledninger og salgsmaterialer i Adobe InDesign
  • • Klargøring og upload af filer til hjemmeside og online system
  • • Hjælpe til med udarbejdelse af kampagnegrafikker i Adobe Photoshop
  • • Deltagelse i planlægning af messer og kundeevents
  • • Diverse ad-hoc opgaver

 

Din profil

 

Du har gode kommunikative evner og formår, ved hjælp af egen og dine kollegaers færdigheder, at formidle teknisk indhold på en letforståelig måde.

 

Du er udadvendt og har nemt ved at danne relationer til dine kolleger i andre afdelinger.

 

Gode IT-kundskaber og gerne kendskab til Adobe InDesign og Office pakken.

 

Vi ser gerne du er teknisk interesseret og har indblik i autobranchen, men dette er ikke et krav.

 

Måske kan du ikke alle de ting vi har på ønskesedlen, og vigtigst for os er dit engagement samt din lyst og vilje til at lære nyt. Vi søger for god oplæring og sparring i hele din læretid, så du får de bedste forudsætninger for at blive en succes i jobbet.

 

 

Vi tilbyder

En spændende stilling hvor du får mulighed for at prøve kræfter med alle opgaver der kommer omkring en marketingafdeling. Din primære opgave bliver at udarbejde brugervejledninger, der løbende skal synliggøres på hjemmeside og internt i et online system.

 

 

Er du vores nye dygtige elev?

 

Kan du se dig selv i ovenstående, tilbyder vi en spændende læreplads hos Stenhøj. En virksomhed med vækst og udvikling på dagsordenen, og hvor målsætningen er at skabe en forretning, som både medarbejdere og kunder er glade for at komme i. Du bliver en del af et team af passionerede og engagerede kollegaer hvor du får mulighed for at sætte dit teoretiske fundament i spil, og prøve kræfter med hele paletten af marketingsopgaver.

 

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, og arbejdspladsen ligger i Barrit nær Juelsminde. Du får fri kaffebar, og fredagsrundstykker til at runde ugen af. Stillingen er med opstart fra august 2024.

 

 

Sådan søger du

 

Send din ansøgning og dit CV til HR-Konsulent Malene Frandsen på mfr@stenhoj.dk - mrk. "Elev til marketing- og kommunikationsafdelingen". For yderligere information om stillingen, kan du kontakte Marketing- og kommunikationsansvarlig Pia Hansen på mobil 2495 4159.

 

Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

___

 

 

Om virksomheden

Stenhøj er en førende specialist inden for totalløsninger, værkstedsindretninger og servicering. Stenhøj tilbyder en bred portefølje af kvalitetsbrands samt rådgivning om indretning og optimering af danske værksteder. Virksomheden har eksisteret siden 1917 og beskæftiger i dag omkring 200 ansatte. Med base i Barrit i Østjylland producerer Stenhøj bl.a. lifte og kompressorer til hele verden. Stenhøj, også kaldet Nexion Northern Europe, er en del af Nexion Group, en international koncern og global markedsleder inden for flere store brands til værksteder.

Læs mere om Stenhøj på www.stenhoj.dk

×