DEMO: CORGHI EM9580 PLUS LASERLINE

Kategori/Demosalg/DEMO: CORGHI EM9580 PLUS LASERLINE

Afbalanceringsmaskine til person- og varevognshjul

- Hurtigt automatisk opspænd

- Automatisk input af diameter og indpresning

- Automatisk forslag til balanceprogram

- Laserindikator til præcis placering af klæbevægte

- Måletid på kun 5,5 sekunder

Info om demo maskinen:

Denne Corghi EM9580 PLUS LASERLINE har stået som udstillingsmodel i STENHØJ DK's showroom.

Pris: 34.750,-

Varenr: LL021109580

Generelt vedrørende demovarer kan det forventes at udstyret kan have enkelte kosmetiske fejl, og købes som beset. Alle priser er ekskl. moms, levering og montage.

Kontakt os her ved interesse

Hent brochure

Beskrivelse

Afbalanceringsmaskinen med 19" monitor sikrer den størst mulige brugervenlighed. 

Afbalanceringsmaskinen har automatisk input af hjuldiameter og indpresning og via den indvendige målearm. Afbalanceringsmaskinen er udstyret med automatisk bremse der stopper hjulet på det sted vægten skal placeres.

Afbalanceringsmaskinen har automatisk opspænd, hvilket sikrer hurtig og ensartet opspænd af hjulet ligesom det sparer operatøren for den ubekvemme arbejdsstilling når hjulet skal spændes med manuel quickmøtrik.

Afbalanceringsmaskinen er udstyret med adskillige balanceprogrammer herunder program for stål, alu, MC og skjulte vægte, ligeledes kommer den med et vægtoptimeringsprogram som måler den statiske ubalance i henholdsvis dæk og fælg, og ud fra dette foreslår det bedste match herimellem. Ved brug af aluprogram har afbalanceringsmaskinen laserindikator der sikrer præcis placering af klæbevægtene hver gang!

Ovenpå afbalanceringsmaskinen er der god plads til opbevaring af vægte og kabinettets udførelse gør det muligt at placere afbalanceringsmaskinen helt op ad væggen.

Maskinen leveres inkl. standardkonussæt der dækker fra Ø42 mm til Ø118 mm, fælgbreddemåler, kalibreringsvægt samt tang for af- og på montering af vægtklodser.

Der er mulighed for at tilkøbe sonar til automatisk opmåling og input af fælgbredde på stålfælge.

For øget ergonomi kan afbalanceringsmaskinen kombineres med en af Corghi’s hjulløftere der ikke alene sparer operatøren for løft, men også hjælper til at sikre et lige og korrekt opspænd.

Specifikationer

Akseldiameter 40 mm
Max. Fælgdiameter 28"
Max. Fælgbredde 20"
Måletid 5,5 sek
Tilslutning -Bar / 230V 1PH
Dimensioner (HxBxD)
1858 mm x 1453 mm x 894 mm

Godkendelser

Peugeot, Citroen, DS, Maserati, Mercedes-Benz, Smart, Renault, Audi, Skoda, Seat, Volkswagen, Bentley, Lamborghini, Volvo