FÅ ET TILBUD

Har du et spørgsmål til produktet?

76 82 12 22

OPTIMO DREJEPLADE NR. 100124

Kategori/Hjuludmåler/Optimo/Tilbehør/Dansk/OPTIMO DREJEPLADE NR. 100124

Optimo universal drejeplader 

Optimo er verdenskendt som producent af tilbehør til hjuludmåling. Dette sæt drejeplader er danskproduceret og i højeste kvalitet.

Denne model bruges både for- og bag, uden gradskala og/eller hjulstop. Drejepladen glider let og ubesværet med nylon kuglelejer, ved en belastning på op til 2.500kg.

Læs mere om specifikationer og tilkøb længere nede på siden. 

Passer til:

Universel brug

Varenummer:

OF100124

Hent produktark
FÅ ET TILBUD

Har du et spørgsmål til produktet?

76 82 12 22

Beskrivelse

Dansk producerede drejeplader af høj kvalitet fra det kendte mærke Optimo. Drejepladerne som er til traditionel hjuludmåling, kan benyttes med alle 4-søjle lifte - både med og uden udsparinger, samt hjuludmålingsmaskiner. 

Denne model kan bruges både for- og bag til udmåling og kommer uden skala. Tryk her for at gå til version med gradskala. Drejepladen glider let og ubesværet med nylon kuglelejer, ved en belastning på op til 2.500kg.

Dansk kvalitet fra Optimo

Optimo er en verdenskendt producent af tilbehør til hjuludmåling, som f.eks. drejeplader, slipplader og opkørselsramper i højeste kvalitet.

99% af delene er produceret i Danmark. Samlingen og kvalitetskontrol foregår også i Danmark, så du kan være sikker på et komplet produkt i høj kvalitet og flot finnish. 

Den lokale produktion sikrer kort leveringstid og høj fleksibilitet i forhold til finnish og valg af farver. 

Har du nogen spørgsmål til vores Optimo produkter, så kontakt en af vores sælgere her idag.

Personliggør dit udstyr

Hos Stenhøj DK tilbyder vi Optimo's produkter i "valgfri RAL farve" så dit nye udstyr kommer til at matche resten af værkstedet i lige den RAL farve du ønsker.

Den høje kvalitet, dansk håndværk, unik personliggørelse, og kort leveringstid som Optimo er kendt for i både ind- og udland, er med til at gøre Optimo's produkter til nogle af verdens bedste inde for sit område.

Høj kvalitet og lang levetid

Hos Optimo bliver der ikke gået på kompromis med nogle dele i produktionen. 99% af delene bliver produceret herhjemme i Danmark og de resterende 1% kommer fra andre EU lande. Hos Optimo går man ikke på kompromis med kvaliteten og derfor er du med Optimo sikret dig et af de mest holdbare produkter på markedet.

Alle Optimo's produkter er testet og skabt til brug på det travle værksted i mange år frem ved almindelig vedligehold. Derfor er alle produkterne også vandtætte, sne- salt- og fedt resistante.

Vi anbefaler at produkterne bliver rengjort dagligt - dette forlænger både levetiden på produktet og sikrer høj præcision i mange år frem. 

Tilbehør

Hos Optimo kan du tilkøbe mange forskellige former for tilbehør, sådan at du har alt udstyret i orden til når du skal lave en hjuludmåling. 

Har din lift ikke udsparinger? Den klarer du ved hjælp af et sæt opkørselsramper til drejepladen, så den også kan bruges på glatte kørebaner.

Har liften ikke slipplader bagerst? Udstyr din lift med slipplader fra Optimo til bag, sådan at man kan lave en helt optimal udmåling af køretøjet.

Læs mere under kategorien "tilbehør" længere nede på siden.

Specifikationer

Materiale Rustfrit stål
Overkørselshøjde 49 mm
Maks belastning pr. plade 2.500 kg
Drejeplade diameter Ø300
Vægt 9 kg pr. stk.
Produktionsland
Danmark
Farve Rå/metal. Pladerne kan farves i alle farve efter ønske. (minimum 10 sæt)
Dimensioner 270 x 370 x 49 mm


Kompatibel med

Universel brug×