OPTIMO KOMPLET KØREBANESÆT

Kategori/Hjuludmåler/Optimo/Tilbehør/Dansk/OPTIMO KOMPLET KØREBANESÆT

Optimo universal slippladesæt

Optimo er verdenskendt som producent af tilbehør til hjuludmåling. Dette sæt drejeplader er danskproduceret og i højeste kvalitet.

Dette komplette kørebanesæt fra Optimo gør sporing til en leg. Sættet kan bruges på en lift med glatte kørebaner - eller direkte på gulv. 

Sættet er sammensat af 3 forskellige Optimo varenumre - læs nede i beskrivelsen hvilke.

Passer til:

Universel brug

Varenummer:

  • OF100701
  • OFOP3-033H
  • OF100702UR
  • OF100703B
Hent brochure

Beskrivelse

Dansk produceret komplet kørebanesæt fra det kendte mærker Optimo. Kørebanen kan bruges på gulv- såvel som på en lift med glatte kørebaner.

Sættet er sammensat af 3 forskellige Optimo varenumre:

Dansk kvalitet fra Optimo

Optimo er en verdenskendt producent af tilbehør til hjuludmåling, som f.eks. drejeplader, slipplader og opkørselsramper i højeste kvalitet.

99% af delene er produceret i Danmark. Samlingen og kvalitetskontrol foregår også i Danmark, så du kan være sikker på et komplet produkt i høj kvalitet og flot finnish. 

Den lokale produktion sikrer kort leveringstid og høj fleksibilitet i forhold til finnish og valg af farver. 

Har du nogen spørgsmål til vores Optimo produkter, så kontakt en af vores sælgere her idag.

Personliggør dit udstyr

Hos Stenhøj DK tilbyder vi Optimo's produkter i "valgfri RAL farve" så dit nye udstyr kommer til at matche resten af værkstedet i lige den RAL farve du ønsker.

Den høje kvalitet, dansk håndværk, unik personliggørelse, og kort leveringstid som Optimo er kendt for i både ind- og udland, er med til at gøre Optimo's produkter til nogle af verdens bedste inde for sit område.

Høj kvalitet og lang levetid

Hos Optimo bliver der ikke gået på kompromis med nogle dele i produktionen. 99% af delene bliver produceret herhjemme i Danmark og de resterende 1% kommer fra andre EU lande. Hos Optimo går man ikke på kompromis med kvaliteten og derfor er du med Optimo sikret dig et af de mest holdbare produkter på markedet.

Alle Optimo's produkter er testet og skabt til brug på det travle værksted i mange år frem ved almindelig vedligehold. Derfor er alle produkterne også vandtætte, sne- salt- og fedt resistante.

Vi anbefaler at produkterne bliver rengjort dagligt - dette forlænger både levetiden på produktet og sikrer høj præcision i mange år frem. 

Tilbehør

Hos Optimo kan du tilkøbe mange forskellige former for tilbehør, sådan at du har alt udstyret i orden til når du skal lave en hjuludmåling. 

Læs mere under kategorien "tilbehør" længere nede på siden.

Specifikationer

Materiale Rustfrit stål
Overkørselshøjde 2 mm
Bevægelse sideværts 40 mm begge veje
Bevægelse frem/tilbage 2 mm
Rotation på slippladerne 6°
Maks belastning pr. plade 2.500 kg
Vægt pr. plade 40 kg
Total vægt 300 kg
Produktionsland
Danmark
Farve Rå/metal. Pladerne kan farves i alle farve efter ønske. (minimum 10 sæt)
Dimensioner 3.860 x 450 x 40 mm


Kompatibel med

Universel brug