FÅ ET TILBUD

Har du et spørgsmål til produktet?

76 82 12 22

OPTIMO UDFYLDSNINGSPLADER NR. OFOP3-033H

Kategori/Hjuludmåler/Optimo/Tilbehør/Dansk/OPTIMO UDFYLDSNINGSPLADER NR. OFOP3-033H

Optimo universal udfyldningssæt til udmåling

Optimo er verdenskendt som producent af tilbehør til hjuludmåling. Dette sæt drejeplader er danskproduceret og i højeste kvalitet.

Dette sæt består af 2 udfyldningsplader, som kan bruges til at udligne højdeforskel mellem kørebane og slipplader bagerst/drejeplader forrest.

Passer til:

Universel brug

Varenummer:

OFOP3-033H

Hent produktark
FÅ ET TILBUD

Har du et spørgsmål til produktet?

76 82 12 22

Beskrivelse

Dansk producerede udfyldningsplader fra det kendte mærker Optimo. Pladerne passer perfekt til Optimo's øvrige produkter i højde og bredde, hvilket giver en mere behagelig op/nedkørsel fra drejeplade/slipplade såfremt der ikke er udsparinger på liften til dette.

Pladerne kan bruges både for- og bag, til op- og nedkørsel og passer naturligvis også med et stort udvalg af andre typer drejeplader. 

Pladerne kan benyttes på gulv, såvel som på en 4-søjlet lift uden udsparinger. 

Dansk kvalitet fra Optimo

Optimo er en verdenskendt producent af tilbehør til hjuludmåling, som f.eks. drejeplader, slipplader og opkørselsramper i højeste kvalitet.

99% af delene er produceret i Danmark. Samlingen og kvalitetskontrol foregår også i Danmark, så du kan være sikker på et komplet produkt i høj kvalitet og flot finnish. 

Den lokale produktion sikrer kort leveringstid og høj fleksibilitet i forhold til finnish og valg af farver. 

Har du nogen spørgsmål til vores Optimo produkter, så kontakt en af vores sælgere her idag.

Personliggør dit udstyr

Hos Stenhøj DK tilbyder vi Optimo's produkter i "valgfri RAL farve" så dit nye udstyr kommer til at matche resten af værkstedet i lige den RAL farve du ønsker.

Den høje kvalitet, dansk håndværk, unik personliggørelse, og kort leveringstid som Optimo er kendt for i både ind- og udland, er med til at gøre Optimo's produkter til nogle af verdens bedste inde for sit område.

Høj kvalitet og lang levetid

Hos Optimo bliver der ikke gået på kompromis med nogle dele i produktionen. 99% af delene bliver produceret herhjemme i Danmark og de resterende 1% kommer fra andre EU lande. Hos Optimo går man ikke på kompromis med kvaliteten og derfor er du med Optimo sikret dig et af de mest holdbare produkter på markedet.

Alle Optimo's produkter er testet og skabt til brug på det travle værksted i mange år frem ved almindelig vedligehold. Derfor er alle produkterne også vandtætte, sne- salt- og fedt resistante.

Vi anbefaler at produkterne bliver rengjort dagligt - dette forlænger både levetiden på produktet og sikrer høj præcision i mange år frem. 

Tilbehør

Hos Optimo kan du tilkøbe mange forskellige former for tilbehør, sådan at du har alt udstyret i orden til når du skal lave en hjuludmåling. 

Læs mere under kategorien "tilbehør" længere nede på siden.

Specifikationer

Materiale Rustfrit stål
Overkørselshøjde 40 mm
Maks belastning pr. plade 2.500 kg
Vægt pr. plade 14 kg
Total vægt 28 kg
Produktionsland
Danmark
Farve Rå/metal. Pladerne kan farves i alle farve efter ønske. (minimum 10 sæt)
Dimensioner 1.000 x 450 x 40 mm


Kompatibel med

Universel brug×