Referencer

Bojsen Biler

Ejner hessel

Dahl P

Koed

Bin2Bil

Referencer

Bojsen Biler

Ejner hessel

Dahl P

Koed

Bin2Bil

Velkommen til vores reference-univers, hvor vi samler op på forskellige projekter som Stenhøj DK har været involveret i. Find inspiration og viden fra andre spændende projekter - store som små.

Hvis du overvejer at anlægge nyt værksted, bilhus eller lignende, så tag Stenhøj DK med på råd, og lad os hjælpe dig med at realisere dit nye værksted.

Hvorfor vælge STENHØJ DK?

Vi ved hvad vi taler om!

STENHØJ har været i branchen i mere end 100 år, så når du handler med os får du markedets stærkeste team af projektrådgivere og specialister til at realisere dine ønsker og drømme- og det er med i prisen!

Vi kommer hele vejen rundt om dit værksted

Du behøver kun at handle ét sted. Vores produktsortiment spænder bredt og vi kan derfor hjælpe dig, uanset hvad du mangler til dit værksted.

Totalt overblik - hele vejen

Der er mange ting at tage stilling til, når man skal ud og investere i værkstedsudstyr. Vi lægger stor vægt på at afdække dit værksteds nuværende og kommende behov, vi kikker på, hvordan vi bedst kan optimere workflow og arbejdsgange og vi hjælper dig til at være klar til fremtiden.

Se dit projekt fra starten

Vi tegner dit værksted og giver dig et visuelt overblik over dit projekt.

Bygge- og projektmøder

Vi tilbyder at deltage i bygge- og projektmøder og tager dialogen med dine øvrige leverandører

Erfarent montageteam

Vi har et erfarent montage-team, der er dedikeret til projektopgaver. Vi har Danmarks største service-organisation der sørger for, at dit værkstedsudstyr altid fungerer optimalt.

God fornøjelse!

Skal vi også hjælpe jer ?

Lars Hillker Madsen

Projekt og koncernsalg

Mobil: +45 40 49 06 18

E-mail: lhm@stenhoj.dk

John B. Struve

Salgschef

Mobil: +45 21 71 43 69

E-mail: jbs@stenhoj.dk