"Stenhøj lifte er en af de ting vi bruger og anvender i dagligdagen. Vi starter helt basic med at eleverne selv laver en beskrivelse. Altså, hvordan anvender de liftene? Så må de løfte en bil, afmontere hjul og sætte dem på igen, og derefter sikre sig at alle dele de har skilt ad, og spændt på igen, er inden for det fabrikanten foreskriver."

Faglærer Jan Katballe

Stenhøj får studerende godt fra start

Hos Stenhøj er vi altid stolte, når vores produkter gør en forskel i hverdagen. Det gælder både, når de kommer i hænderne hos vores kunder, og når de er med til at forme fremtidens generationer af mekanikere.

Det sidste er tilfældet på College360 i Silkeborg, der er Danmarks eneste skole med alle tre auto-uddannelser. Med hjælp fra Stenhøj finder eleverne alt, hvad de kan drømme om i de store lokaler: blandt andet masser af moderne lifte og flere arbejdsstationer, hvor de kan fordybe sig i arbejdet med motoren uden at stå i vejen for hinanden.

Heldigvis er både undervisere og studerende på College360 godt tilfredse med valget.

"Jeg har aldrig prøvet at arbejde med andet en lifte fra Stenhøj. Derhjemme har vi en Stenhøj-lift. Alle de værksteder jeg har været i praktik hos? Stenhøj. Her på skolen? Stenhøj hele molevitten. Personligt kan jeg rigtig godt lide at bruge Stenhøj liftene - de er simple, de virker, og de er gode.", siger Carsten Christensen, elev på College360.


I videoen herunder kan du se vores lifte stå deres prøve ved College360Fra rådgivning til valg af produkter

På College360 har Stenhøj været med i hele processen – fra rådgivning om indretning og til valg af produkter.

"Når det er lykkedes os at opbygge et stærkt og anerkendt navn, skyldes det, at vi ikke bare ’sælger lifte’. Vores produkter har høj kvalitet, men det er mindst lige så vigtigt for os, at vi leverer det produkt, der skal til for at løse opgaven. Derfor står vi altid parat til at yde rådgivning, hvis man er i tvivl om for eksempel størrelser, kapacitet eller modeller" siger Lars Hillker Madsen, der er Business Unit Director hos Stenhøj.

Skal vi hjælpe dig med at realisere din værkstedsdrøm?

Hos Stenhøj tilbyder vi rådgivning baseret på mange års erfaring, og du er sikret den helt rigtige sparring, når det gælder indretning og valg af udstyr. I rådgivningsprocessen lægger vi stor vægt på at afdække dit værksteds nuværende og kommende behov. Det sker i tæt samarbejde mellem relevante nøglepersoner fra dit værksted og Stenhøj's rådgivere.

Tag os med på råd

Tag fat i en af vores sælgere hvis du vil høre mere om hvordan Stenhøj kan hjælpe med opgradering, indretning og valg af udstyr - om det er til en erhvervsskole, eller til et helt almindeligt værksted.

Find vores sælgere HER

Skal vi også hjælpe jer ?

Lars Hillker Madsen

Business Unit Manager

Mobil: +45 40 49 06 18

E-mail: lhm@stenhoj.dkHovedkontor

Nexion Northern Europe A/S

Barrit Langgade 190

7150 Barrit

Tel. +45 76 82 12 22


Find alle vores sælgere HER

×