REFERENCE NY

P. CHRISTENSEN I MIDDELFART

P. Christensen har bygget et imponerende 3.000 kvm. nyt Mercedes Benz bilhus i Middelfart, hvor man ønsker at samle alt brugtvognssalg. I forvejen har virksomheden afdelinger i Padborg, Rødekro, Kolding og Odense.

Værkstedet bliver udstyret med 4 stk. Masterlift undergulvsløftere med 3,5 tons kapacitet. Der er mange gode grunde til at vælge undergulvsløftere. De fylder først og fremmest mindre end eks. en 2-søjlet løfter eller en sakseløfter - og så har de en hurtigere løftetid.

Klik på billedet eller tryk her for at gå til casen.

POINT S I AARS

Når man træder ind på værkstedet hos Point S i Aars, ser man tydeligt at Jan er Corghi fan – ikke mindre end 7 dækskiftere til både HD og personvognshjul fylder godt i rummet.

Mange af de nye biler der kommer på markedet, har øget fokus på komfort og køreglæde. Dette stiller naturligvis også større krav til dækmontagen. Jans holdning er soleklar ”hvorfor skal mine kunder bruge penge på dæk og fælge af bedste kvalitet - hvis der hele ødelægges i montagen og kunden alligevel oplever støj og vibrationer?”

Derfor har Jan også investeret i den nye Corghi Uniformity – en dækskifter med diagnosefunktion og vejtryk, hvor du er sikret en præcis analyse når hjulet køres igennem med vejtryksdiagnose.

Klik på billedet eller tryk her for at gå til casen.

PADBORG DÆKCENTER I PADBORG

Dækcenter med plads til både lastbiler og personbiler.

Padborg Dækcenter arbejder primært i den tunge sektor såsom lastbiler, entreprenørmaskiner og gaffeltrucks. Der er dog også oprettet en afdeling til personbiler.

Personvognsværkstedet har mange sporingsopgaver og derfor er der fokus på en effektiv dæklinje og hurtig 4-hjuludmåling.

Klik på billedet eller tryk her for at gå til casen.

BIN2BIL I SLAGELSE

Det er ikke første gang Bin2Bil bygger nyt bilhus og de har derfor en klar idé om, hvad de gerne vil med værkstedet.

Værkstedet kommer til at indeholde indskrivning, mekanisk værksted, pladeværksted, kosmetisk klargøring samt grovværksted.

Klik på billedet eller tryk her for at gå til casen.

EJNER HESSEL I AARHUS

STENHØJ DK har været stærkt involveret i dette fantastiske projekt, både i tegnings- og planlægningsfasen og undervejs i hele ombygningsprocessen.

Da Ejner Hessel købte bygningen på Agerøvej i Tilst, var de ydre rammer sat til at skabe et fantastisk bilhus, og et fantastisk værksted.

Efter en række møder og indretningsforslag har vi sammen med Ejner Hessel skabt et enestående værksted, der er udstyret med ikke mindre end 25 stk. AUTOPSTENHOJ undergulvsløftere – alle naturligvis Mercedes-Benz godkendt.

Den aktive indskrivning er udstyret med 1 stk. 2-stemplet Master Combi Check-in, og 4-hjulsudmåling foretages på en 4-stemplet kørebaneløfter der kendetegner sig ved at være den mest nøjagtige udmålingslift på markedet.

Klik på billedet eller tryk her for at gå til casen.

DAHL PEDERSEN I HOLSTERBRO

Dahl Pedersen der har bilhuse i Viborg, Skive og Holstebro, har eksisteret siden 1928, og er landets ældste Volvo forhandler.

Firmaet er i dag ejet af Jørgen og Lene Dahl Pedersen, og Jørgen er tredje generation i firmaet.

Ambitionen var, at skabe et velfungerende og effektivt bilhus og værksted, og samtidig et godt arbejdsmiljø for alle ansatte.

Projektet har involveret mange personer i firmaet undervejs. Der blev der nedsat en arbejdsgruppe bestående af flere ledende medarbejdere fra Holstebro afdelingen, ligesom man trak på erfaringerne fra Dahl Pedersens byggeri i Viborg.

Klik på billedet eller tryk her for at gå til casen.

BOJSEN BILER I HOLSTERBRO

Bojsen Biler er gået fra at have et bilhus på 1.200 kvm. til et topmoderne bilhus på 7.500 kvm. i hjertet af Holstebro.

”Da vi begyndte at have biler både på og under liften, var det på tide at se efter noget større – og så kan man jo ligeså godt gøre det ordentlig”, fortæller Poul Bojsen der selv har være primus motor i indretningen af det nye bilhus.

Indretningen af det store bilhus har været fokuseret på effektivitet gennem logistik og funktionalitet. Det skal ikke bare være smart – det skal også fungere i hverdagen og mange år frem.

Klik på billedet eller tryk her for at gå til casen.

KOED I AARHUS NORD

Koed Aarhus Nord A/S åbnede endnu et autoriseret serviceværksted - denne gang i Lystrup.

Under udvælgelse af udstyr til værkstedet har der været et naturligt fokus på at efterleve de krav til udstyret der stilles af BMW.

I samarbejde med STENHØJ DK er værkstedet udstyret med BMW godkendte AUTOPSTENHOJ løftere, hvor der også er taget hensyn til arbejde på BMW’s elbiler.

Vi har endvidere installeret elektriske slangeruller fra WORKY, og naturligvis så det overholder gældende AT lovgivning på området.

Klik på billedet eller tryk her for at gå til casen.