REFERENCE NY

N KJÆR SVENDBORG

I Svendborg har Stenhøj været med til at opbygge et særdeles effektivt skadescenter. For N. Kjær Bilcenter er det en stor fordel for forretningen, fordi de fremover kan lave stort set alt arbejde på bilerne in-house..

Klik på billedet eller tryk her for at gå til casen.

THOMAS BILSYN VEJLE

Med 21.000 synede køretøjer i 2022 og stigende interesse fra kunderne, havde Thomas Bilsyn brug for en pålidelig og erfaren samarbejdspartner i forbindelse med udbygningen af en ny synshal til den eksisterende i Vejle..

Klik på billedet eller tryk her for at gå til casen.

FLEASING HØRSHOLM

Den nordsjællandske leasingvirksomhed Fleasing er netop flyttet ind i det splinternye værksted, som Stenhøj i rollen af totalleverandør har hjulpet virksomheden med at tegne, bygge og indrette med det rette inventar og udstyr..

Klik på billedet eller tryk her for at gå til casen.

COLLEGE 360 SILKEBORG

Hos Stenhøj er vi altid stolte, når vores produkter gør en forskel i hverdagen. Det gælder både, når de kommer i hænderne hos vores kunder, og når de er med til at forme fremtidens generationer af mekanikere. Det sidste er tilfældet på College360 i Silkeborg, der er Danmarks eneste skole med alle tre auto-uddannelser..

Klik på billedet eller tryk her for at gå til casen.

UGGERHØJ AALBORG

Uggerhøj har i mange år samarbejdet med Stenhøj, der er totalleverandør af værkstedsudstyr. Stenhøjs ambition har altid været at lave kvalitetsprodukter, der kan holde til mange års hårdt arbejde ude på værkstederne, og derfor har de to virksomheder fundet hinanden i ønsket om at minimere mængden af skrottet værkstedsmateriel..

Klik på billedet eller tryk her for at gå til casen.

SEMLER MOBILITY, SILKEBORG

Der skulle købes værkstedsudstyr af den højeste kvalitet og med lang levetid, og indretningen skulle tage ekstra hensyn til mekanikerne med henblik på at skabe de bedste arbejdsrammer. Opskriften var et bevidst valg om kun at vælge én samarbejdspartner til at stå for indretningen og opbygningen af hele værkstedet for at skabe de mest effektive valg. Semler Mobility´s nye værksted i Silkeborg har nu været i drift i 12 måneder. I perioden har de fået bekræftet, at det var det helt rigtige valg at gå med én samarbejdspartner..

Klik på billedet eller tryk her for at gå til casen.

STARMARK, VEJLE

Over 35.000 biler har siden 2001 været gennem Starmark værkstedet i Vejle, og slid samt tiden har sat sine spor på både værktøjet, skabene, designet og arbejdsmiljøet. Det trængte til en genopfriskning. Derfor valgte Starmark at optimere og forberede værkstedet, så det nu er klar til en fremtid der byder på endnu mere servicering og reparation af elbiler. Hos Stenhøj DK er vi stolte over at have været en del af processen lige fra planlægning og rådgivning, til montering af nye lifte og udstyr.

Det er selvfølgelig rart, men hvad betyder det så for kunderne? Det starter med E og det slutter på L ...

Klik på billedet eller tryk her for at gå til casen.

STEINS AUTO, NIBE

Hos Steins Auto, Din Autopartner i Nibe har de travlt!

Derfor har de valgt at opføre en tilbygning til deres eksisterende værksted på ca. 250 m² som rummer tre meget forskellige og alsidige lifte, en bremseprøvestand, en professionel dæklinje, et olierum og professionel udsugning/ventilation og olietapning i værkstedet.

Læs mere om den spændende case, hvor du kan gå i dybden på de tre undergulvs-lifte på værkstedet i VR.

Klik på billedet eller tryk her for at gå til casen.

BILHUSET, KØGE

Bilhuset i Køge stod overfor at skulle renovere det mekaniske værksted og bygge helt nyt pladeværksted. Indehaver Casper Møller ønskede en skræddersyet løsning med gode gennemtænkte løsninger.

Casper fortæller: ”For mig var det vigtigste faktisk, at det var en 100% skræddersyet løsning, præcis til mit værksted og som samtidig havde mine fremtidsplaner for øje. Jeg ønskede input og inspiration, så jeg kunne vælge de helt rigtige løsninger til mit værksted.”

Klik på billedet eller tryk her for at gå til casen.

KOED MY GARAGE, VEJLE

KOED autoriseret BMW & MINI serviceværksted har åbnet nye lokaler hos MY GARAGE i Vejle.

Efter et godt samarbejde omkring opførelsen af deres første værksted i Århus Nord/Lystrup, faldt valget igen på Stenhøj DK som partner i forbindelse med indretningen af værkstedet.

Læs casen og se de imponerende billeder af den hurtige transformation - fra skrot til slot - på blot 3 måneder.

Stenhøj DK blev taget med på råd allerede i planlægningsfasen af byggeriet, og vi har derfor vejledt i forbindelse med indretningen, for at skabe de bedste- og mest effektive rammer for værkstedet.

Klik på billedet eller tryk her for at gå til casen.

KOMFORT AUTOSERVICE & KOMFORT AUTOCARE I VEJLE

Komfort Autoservice og Komfort Autocare har etableret et nyt autoværksted i Vejle, hvor de deler hus med Komfort Biler A/S.

Komfort Autoservice har altid haft gode erfaringer med værkstedsudstyr fra AUTOPSTENHOJ og derfor var valget ikke svært da der skulle bygges et nyt værksted op i Vejle.

Klik på billedet eller tryk her for at gå til casen.

SELECTED CAR LEASING I KØGE

Filialchef Jesper Ternvalt fortæller:

"Stenhøj DK var leverandør til vores domicil i Middelfart og defra havde vi allerede positive erfaringer. Derfor blev de også inviteret til at byde ind på vores nye bilhus i Køge på et meget tidligt tidspunkt.

Vi ønskede en erfaren samarbejdspartner der kunne være ene-leverandør på den fulde enterprise og som kunne løfte opgaven i forhold til projektledelse og koordinering. Valget faldt på Stenhøj og det har vi ikke fortrudt.

Der er lagt et stort stykke arbejde i, at få skabt præcis det værksted vi ønskede os. Stenhøj DKs rådgivning, ekspertise og øje for detaljen har gjort, at vi i dag står med et effektivt og funktionelt værksted, der samtidig bakker op omkring den eksklusive oplevelse, vi ønsker for vores kunder”.

Klik på billedet eller tryk her for at gå til casen.

P. CHRISTENSEN I MIDDELFART

P. Christensen har bygget et imponerende 3.000 kvm. nyt Mercedes Benz bilhus i Middelfart, hvor man ønsker at samle alt brugtvognssalg. I forvejen har virksomheden afdelinger i Padborg, Rødekro, Kolding og Odense.

Værkstedet bliver udstyret med 4 stk. Masterlift undergulvsløftere med 3,5 tons kapacitet. Der er mange gode grunde til at vælge undergulvsløftere. De fylder først og fremmest mindre end eks. en 2-søjlet løfter eller en sakseløfter - og så har de en hurtigere løftetid.

Klik på billedet eller tryk her for at gå til casen.

POINT S I AARS

Når man træder ind på værkstedet hos Point S i Aars, ser man tydeligt at Jan er Corghi fan – ikke mindre end 7 dækskiftere til både HD og personvognshjul fylder godt i rummet.

Mange af de nye biler der kommer på markedet, har øget fokus på komfort og køreglæde. Dette stiller naturligvis også større krav til dækmontagen. Jans holdning er soleklar ”hvorfor skal mine kunder bruge penge på dæk og fælge af bedste kvalitet - hvis der hele ødelægges i montagen og kunden alligevel oplever støj og vibrationer?”

Derfor har Jan også investeret i den nye Corghi Uniformity – en dækskifter med diagnosefunktion og vejtryk, hvor du er sikret en præcis analyse når hjulet køres igennem med vejtryksdiagnose.

Klik på billedet eller tryk her for at gå til casen.

PADBORG DÆKCENTER I PADBORG

Dækcenter med plads til både lastbiler og personbiler.

Padborg Dækcenter arbejder primært i den tunge sektor såsom lastbiler, entreprenørmaskiner og gaffeltrucks. Der er dog også oprettet en afdeling til personbiler.

Personvognsværkstedet har mange sporingsopgaver og derfor er der fokus på en effektiv dæklinje og hurtig 4-hjuludmåling.

Klik på billedet eller tryk her for at gå til casen.

BIN2BIL I SLAGELSE

Det er ikke første gang Bin2Bil bygger nyt bilhus og de har derfor en klar idé om, hvad de gerne vil med værkstedet.

Værkstedet kommer til at indeholde indskrivning, mekanisk værksted, pladeværksted, kosmetisk klargøring samt grovværksted.

Klik på billedet eller tryk her for at gå til casen.

EJNER HESSEL I AARHUS

STENHØJ DK har været stærkt involveret i dette fantastiske projekt, både i tegnings- og planlægningsfasen og undervejs i hele ombygningsprocessen.

Da Ejner Hessel købte bygningen på Agerøvej i Tilst, var de ydre rammer sat til at skabe et fantastisk bilhus, og et fantastisk værksted.

Efter en række møder og indretningsforslag har vi sammen med Ejner Hessel skabt et enestående værksted, der er udstyret med ikke mindre end 25 stk. AUTOPSTENHOJ undergulvsløftere – alle naturligvis Mercedes-Benz godkendt.

Den aktive indskrivning er udstyret med 1 stk. 2-stemplet Master Combi Check-in, og 4-hjulsudmåling foretages på en 4-stemplet kørebaneløfter der kendetegner sig ved at være den mest nøjagtige udmålingslift på markedet.

Klik på billedet eller tryk her for at gå til casen.

DAHL PEDERSEN I HOLSTERBRO

Dahl Pedersen der har bilhuse i Viborg, Skive og Holstebro, har eksisteret siden 1928, og er landets ældste Volvo forhandler.

Firmaet er i dag ejet af Jørgen og Lene Dahl Pedersen, og Jørgen er tredje generation i firmaet.

Ambitionen var, at skabe et velfungerende og effektivt bilhus og værksted, og samtidig et godt arbejdsmiljø for alle ansatte.

Projektet har involveret mange personer i firmaet undervejs. Der blev der nedsat en arbejdsgruppe bestående af flere ledende medarbejdere fra Holstebro afdelingen, ligesom man trak på erfaringerne fra Dahl Pedersens byggeri i Viborg.

Klik på billedet eller tryk her for at gå til casen.

BOJSEN BILER I HOLSTERBRO

Bojsen Biler er gået fra at have et bilhus på 1.200 kvm. til et topmoderne bilhus på 7.500 kvm. i hjertet af Holstebro.

”Da vi begyndte at have biler både på og under liften, var det på tide at se efter noget større – og så kan man jo ligeså godt gøre det ordentlig”, fortæller Poul Bojsen der selv har være primus motor i indretningen af det nye bilhus.

Indretningen af det store bilhus har været fokuseret på effektivitet gennem logistik og funktionalitet. Det skal ikke bare være smart – det skal også fungere i hverdagen og mange år frem.

Klik på billedet eller tryk her for at gå til casen.

KOED I AARHUS NORD

Koed Aarhus Nord A/S åbnede endnu et autoriseret serviceværksted - denne gang i Lystrup.

Under udvælgelse af udstyr til værkstedet har der været et naturligt fokus på at efterleve de krav til udstyret der stilles af BMW.

I samarbejde med STENHØJ DK er værkstedet udstyret med BMW godkendte AUTOPSTENHOJ løftere, hvor der også er taget hensyn til arbejde på BMW’s elbiler.

Vi har endvidere installeret elektriske slangeruller fra WORKY, og naturligvis så det overholder gældende AT lovgivning på området.

Klik på billedet eller tryk her for at gå til casen.

×