REFERENCER DAHL P


"Vi har oplevet høj grad af seriøsitet og troværdighed i det samarbejde vi har med STENHØJ DK - både i processen med indretning af værkstedet, og i forbindelse med montering og færdiggørelsen. Mekanikerne har altid arbejdet med STENHØJ løftere, og har været rigtig glade og tilfredse med dette og ønskede derfor at det skulle være STENHØJ igen. Vi ville gerne imødekomme deres ønsker, da vi også forbinder STENHØJ med kvalitet, og da priserne i dét lys var konkurrencedygtige."

Lene Dahl Pedersen, Dahl Pedersen

Et moderne værksted

Dahl Pedersen der har bilhuse i Viborg, Skive og Holstebro, har eksisteret siden 1928, og er landets ældste Volvo forhandler. Firmaet er i dag ejet af Jørgen og Lene Dahl Pedersen, og Jørgen er tredje generation i firmaet. Ambitionen var, at skabe et velfungerende og effektivt bilhus og værksted, og samtidig et godt arbejdsmiljø for alle ansatte.

Projektet har involveret mange personer i firmaet undervejs. Der blev der nedsat en arbejdsgruppe bestående af flere ledende medarbejdere fra Holstebro afdelingen, ligesom man trak på erfaringerne fra Dahl Pedersens byggeri i Viborg.

Værkstedets 3 afdelinger er udstyret med følgende produkter:

Det mekaniske værksted 
Til både person- og varevogne og har en separat Volvo/Renault afdeling - er udstyret med 9 fuldhydrauliske undergulvsløftere, 2 stk. 2-søjlede varevognsløftere samt 2 stk. 4-søjlede kørebaneløftere.

Pladeværkstedet
Der er direkte adgang via 3 porte til pladeværkstedet så logostikken er enkel og ligetil. Værkstedet er udstyret med 3 fuldhydrauliske undergulvsløftere, der alle er forskellige i udførelse og derved sikret bedst mulig fleksibilitet ift. de forskellige køretøjer og arbejdsopgaver.

Klargøring 
Klargøringsafdelingen har også 2 separate porte, der giver direkte adgang til afdelingen. Denne afdeling er udstyret med 1 stk. fuldhydraulisk undergulvsløfter, og klargjort til endnu en.

 Alle løftere er leveret i specialfarver tilpasset kravene fra bilimportørerne.

→ Besøg vores VR-univers

→ Klik her for at se billeder

Skal vi også hjælpe jer ?

Lars Hillker Madsen

Projekt og koncernsalg

Mobil: +45 40 49 06 18

E-mail: lhm@stenhoj.dk

se nærmere på de enkelte løsninger

Solide og gennemtænkte løsninger hele vejen rundt


×