REFERENCER EJNER HESSEL


“Det er vigtigt for os at have en erfaren og seriøs samarbejdspartner når vi indretter nye værksteder. Det gør sig gældende både ifht. valg af udstyr samt optimering af workflow og arbejdsgange på værkstedet. Med det store antal biler der hver dag kommer igennem vores værksteder, er det af afgørende betydning, at vi har focus på effektivitet og produktivitet"

Christian Jensen, Eftermarkedschef, Ejner Hessel Danmark

AMG-, mekanisk-, og klargøringsværksted

STENHØJ DK har været stærkt involveret i dette fantastiske projekt, både i tegnings- og planlægningsfasen og undervejs i hele ombygningsprocessen.

Da Ejner Hessel købte bygningen på Agerøvej i Tilst, var de ydre rammer sat til at skabe et fantastisk bilhus, og et fantastisk værksted. Efter en række møder og indretningsforslag har vi sammen med Ejner Hessel skabt et enestående værksted, der er udstyret med ikke mindre end 25 stk. AUTOPSTENHOJ undergulvsløftere – alle naturligvis Mercedes-Benz godkendt.
Den aktive indskrivning er udstyret med 1 stk. 2-stemplet Master Combi Check-in, og 4-hjulsudmåling foretages på en 4-stemplet kørebaneløfter der kendetegner sig ved at være den mest nøjagtige udmålingslift på markedet.

AMG værkstedet, det mekaniske værksted og klargøringsværkstedet er udstyret med en kombination af Servicemaster og Master Flex løftere, og er derved tilpasset til at kunne håndtere batteridrevne køretøjer i fremtiden.

Christian Jensen, Eftermarkedschef, Ejner Hessel Danmark udtaler: “Det er vigtigt for os at have en erfaren og seriøs samarbejdspartner når vi indretter nye værksteder. Det gør sig gældende både ifht. valg af udstyr samt optimering af workflow og arbejdsgange på værkstedet.
Med det store antal biler der hver dag kommer igennem vores værksteder, er det af afgørende betydning, at vi har focus på effektivitet og produktivitet.”

Pladeværksted med pladsmangel

STENHØJ DK har været leverandør af løftere til hele værkstedet, og lavet totalløsning på pladeværkstedet. Pladeværkstedet er vokset betydeligt fra 450 kvm. til 1.220 kvm. værksted samt 250 kvm. kælder til afmonteringsdele. Værkstedet er indrettet med en variation af løftere, der giver mulighed for at udføre alle forskellige typer karosseriteknik.

Optimale arbejdsforhold og et effektivt workflow

Der har i indretningen været stor fokus på at optimere processerne og skabe et godt arbejdsmiljø for alle arbejdsstationer. På alle pladser er der etableret multipaneler udstyret med højvakuum, trykluft, centralstøvsuger samt udsugning af slibestøv. 2 stationer er dedikeret til arbejde med aluminiumsskader med specialstøvsuger til håndtering af slibestøv.

Der er etableret to arbejdsstationer for rudeudskifning med dedikeret udsugning af limdampe. Alle arbejdsstationer er udstyret med værkstedsborde fra DEA, indrettet med skabe, skuffer og affaldshåndtering.

→ Besøg vores VR-univers

→ Klik her for at se billeder


Download case som PDF

Skal vi også hjælpe jer ?

Lars Hillker Madsen

Projekt og koncernsalg

Mobil: +45 40 49 06 18

E-mail: lhm@stenhoj.dk

se nærmere på de enkelte løsninger

Solide og gennemtænkte løsninger hele vejen rundt


×