REFERENCER BOJSEN BILER


”Da vi begyndte at have biler både på og under liften, var det på tide at se efter noget større – og så kan man jo ligeså godt gøre det ordentlig. Indretningen har været fokuseret på effektivitet gennem logistik og funktionalitet. Det skal ikke bare være smart – det skal også fungere i hverdagen og mange år frem".

Poul Bojsen, ejer, Bojsen Biler

Fra tom industribygning til 7.500 kvm. bilhus

Bojsen Biler er gået fra at have et bilhus på 1.200 kvm. til et topmoderne bilhus på 7.500 kvm. i hjertet af Holstebro. ”Da vi begyndte at have biler både på og under liften, var det på tide at se efter noget større – og så kan man jo ligeså godt gøre det ordentlig”, fortæller Poul Bojsen der selv har være primus motor i indretningen af det nye bilhus. Indretningen af det store bilhus har været fokuseret på effektivitet gennem logistik og funktionalitet. Det skal ikke bare være smart – det skal også fungere i hverdagen og mange år frem.

Komplet workflow under ét tag

Der er skabt plads til en ankomsthal, hvor kunderne kører ind i tørvejr og afleverer bilen. Herfra fortsætter bilens rejse under tag resten af vejen, da logistikken på værkstedet er gennemtænkt ned til mindste detalje.

Dialogmodtagelse

med direkte indkørsel fra ankomsthal er der afsat et område til at møde kunden i øjenhøjde og gennemgå bilen inden service og reparation. For at optimere brugen af denne arbejdsstation er pladsen også indrettet til 4-hjulsudmåling.

Det mekaniske værksted

For at give så effektiv en logistik og workflow som muligt, ligger det mekaniske værksted i hjertet af huset. Herfra er der direkte adgang til ankomsthal, indskrivning og dialogmodtagelse.

Varevognsværksted

Her er der etableret 3 arbejdsstationer - hver med direkte indkørsel udefra. Ved én af arbejdsstationerne er der gjort klart til at imødekomme fremtidige krav til plads til sporing og kalibrering.

Pladeværksted

Pladeværkstedet har 3 arbejdsstationer med direkte udgang.

Klargøring

Klargøringen har direkte adgang til nyvogns-udstillingen og til multihallen - biler der er færdiggjort kan stå klar og dermed skabe plads til andre i klargøringen.

Multihal

Der er også blevet plads til en multihal med adgang til det mekaniske værksted, klargøring og pladeværksted. Det er f.eks. også her man finder dæk-hotellet.

→ Besøg vores VR-univers

→ Klik her for at se billeder


Download case som PDF

Skal vi også hjælpe jer ?

Lars Hillker Madsen

Projekt og koncernsalg

Mobil: +45 40 49 06 18

E-mail: lhm@stenhoj.dk

se nærmere på de enkelte løsninger

Solide og gennemtænkte løsninger hele vejen rundt

1

Dialogmodtagelse og 4-hjulsudmåling

Pladsen udnyttes til fulde i kombinationen dialogmodtagelse og 3D 4-hjulsudmåling. Sakseløfteren er nedsænket i gulvet for nem adgang. Fra dette område er der direkte adgang til ankomsthal og indskrivning, hvorfra man kan se ind på hele værkstedet.

2

Worky Touchless Rail udsugning

Et fleksibelt system med en letløbende slædekanal i loftet. Systemet er berøringsfrit så mundstykket ikke har kontakt med bilen og er særdeles velegnet til biler med integreret udstødning.

3

Mekanisk værksted

Udstyret med 2-stemplet løftere der giver optimal adgang til kabine, undervogn og servicepunkter. Den 2-stemplede undergulvsløfter med fleksible arme, giver mulighed for arbejde med el- og hybridbiler.

4

Dæklinje

Dæklinje udstyret med 2 dækskiftere til alle typer dæk-opgaver. Pumpe-computer monteret på ergonomisk rullebord. Dæklinjen har direkte adgang til multihal med dækhotel mm.

5

Varevognsværksted

Indrettet med en kombination af 2- og 4-søjlet løftere. Ved en af arbejdsstationerne er der gjort klar til at imødekomme fremtidige pladskrav til 4-hjulsudmåling samt kalibrering af komfort- og sikkerhedsudstyr.

6

Multihal

Multihal med mange muligheder. Her er dækhotel, hjulvasker, bremseprøvestand, kompressor-rum, spildoliehåndtering, mellemstationen for biler i proces og plads til, at sæsonbetonet arbejde kan få ekstra plads i en periode.

7

Klargøring

Fra klargøringen er der direkte adgang fra multihal, nyvognsudstilling og afleveringshal. Klargøringen er udstyret med 2-stemplet undergulvsløftere der giver nem adgang til kabinen og montagepunkter, således at arbejdet kan foregå i en god ergonomisk arbejdsstilling.

8

Pladeværksted

Indrettet med en kombination af 1-stemplet og 4-søjlet løftere for at opnå stor fleksibilitet ifht. løftepunkter egnet til forskellige typer pladearbejde.

9

Særlig krav til udsugning

Der er fokus på et godt indeklima i form af 2 separate udsugningsanlæg til svejse- og røggas samt limdampe. Herunder også udsugning af udstødningsgasser.

10

Olierum

Alt frisk olie og sprinklervæske distribueres fra olierummet til 5 tappestationer på værkstedet. Med integration til registrering af forbrug direkte på arbejdskortet.


×