Komfort Autoservice og Komfort Autocare har etableret et nyt autoværksted i Vejle, hvor de deler hus med Komfort Biler A/S.

Komfort Autoservice har altid haft gode erfaringer med værkstedsudstyr fra AUTOPSTENHOJ og derfor var valget ikke svært da der skulle bygges et nyt værksted op i Vejle.

Komfort Autoservice i Vejle

Komfort Autoservice og Komfort Autocare har etableret et nyt autoværksted i Vejle, hvor de deler hus med Komfort Biler A/S.

Komfort Autoservice har altid haft gode erfaringer med værkstedsudstyr fra AUTOPSTENHOJ og derfor var valget ikke svært da der skulle bygges et nyt værksted op i Vejle

Det mekaniske værksted - Komfort Autoservice

Værkstedet er praktisk indrettet med porte med direkte adgang udefra ved alle arbejdsstationer.

Værkstedet er udstyret med:

1 stk. 4-søjlede løfter med 4 tons løftekapacitet og udstyret med 2 stk. donkrafte, der giver stor fleksibilitet.

Denne type løfter er velegnet til check-in, reparation og vedligehold samt hjuludmåling til både person- og varebiler. Kørebanerne giver hurtig og nem adgang for opkørsel og rigtig god adgang til køretøjet.

2 stk. 2-søjlede løftere med 3,2 tons løftekapacitet.

En alsidig løfter der er velegnet til reparation og vedligehold på personbiler. Liften har asymmetrisk opstillede søjler, hvilket giver bedre adgang til køretøjet. Når bilen er på liften, vil døren på bilen kunne lukkes mere op, end ved en almindelig søjleopstilling.

Klargøringsværksted - Komfort Autocare

I klargøringen hos Komfort Autocare står der 3 stk. sakseløftere med 3 tons løftekapacitet.

Sakseløfteren er idéel i en klargøringsafdeling, da der er god adgang til køretøjet – både indvendig og udvendig. Bilen er hurtigt kørt op på liften og så i gang. Man skal ikke ned under bilen og finde løftepunkter og skåner dermed også ryggen mod slitage. Det dobbelte master/slave system sikrer at saksen altid kører let og glidende.

→ Besøg vores VR-univers

→ Klik her for at se billeder

Skal vi også hjælpe jer ?

Lars Hillker Madsen

Projekt og koncernsalg

Mobil: +45 40 49 06 18

E-mail: lhm@stenhoj.dk


se nærmere på de enkelte løsninger

Solide og gennemtænkte løsninger hele vejen rundt


×