"Vi er rent ud sagt lykkelige for det nye skadecenter og samtidig glade for det samarbejde, vi har haft med Stenhøj undervejs. De har virkelig gjort en forskel. Vi håber, at vi sammen har fået skabt et skadecenter som er velfungerende og effektiv og som samtidig kan være en inspiration for andre, der går med tanken om at bygge et skadecenter fra bunden"


- Hans-Christian Kjær, indehaver og administrerende direktør i N. Kjær Bilcentret

I Svendborg har Stenhøj været med til at opbygge et særdeles effektivt skadescenter. For N. Kjær Bilcenter er det en stor fordel for forretningen, fordi de fremover kan lave stort set alt arbejde på bilerne in-house.


For få måneder siden stod N. Kjær Skadescenter klar, men allerede to år forinden havde John Struve fra Stenhøj første samtale med kunden. Stenhøj har nemlig været med helt fra begyndelsen i opbygningen af det nye topmoderne skadecenter i Svendborg på 1700 kvadratmeter. Så fremover kommer ramponerede biler og ødelagte karosserier under kyndig behandling i det nye skadecenter.


Stenhøj har leveret den komplette værkstedsløsning til pladeværkstedet og flere ting til malerafdelingen i skadecentret. Det gælder blandt andet lifte, kompressorer, møbler til indretningen, højvakuumanlæg og udsugning.


“Det har været et utroligt spændende projekt, og dialogen har været god hele vejen igennem. Det har været en stor fordel, at vi har været så få interessenter ind over byggeriet. Det betyder nemlig, at det færdige skadecenter både er blevet komplet og effektiv, da vi har haft mulighed for at bringe vores erfaringer og kompetencer i spil helt fra begyndelsen” siger John Struve, salgschef, Stenhøj.Det færdige skadecenter har været i drift i et par måneder, og allerede nu er det tydeligt for N. Kjær Bilcentret, at det er en stor fordel at kunne tilbyde kunderne alt under samme tag.


“Vi er rent ud sagt lykkelige for det nye skadecenter og samtidig glade for det samarbejde, vi har haft med Stenhøj undervejs. De har virkelig gjort en forskel. Vi håber, at vi sammen har fået skabt et skadecenter som er velfungerende og effektiv og som samtidig kan være en inspiration for andre, der går med tanken om at bygge et skadecenter fra bunden” siger Hans-Christian Kjær, der er Indehaver og administrerende direktør i N. Kjær Bilcentret og uddyber.


“Investeringen i det nye bilcenter har været en måde at give vores bilforretning et nyt stærkt ben at stå på i en tid, hvor der sker meget i bilbranchen. Og med de skiftende tider er det ikke sikkert, at bilsalget bliver ved med at se ud som nu. Men der, hvor vi selv kan styre tingene, er på vores skadesværksted” siger han.Fokus på effektivitet

Det nye skadecenter har været en investering på et større millionbeløb. En af de vigtigste ting har været at få skabt det perfekte flow igennem skadecentret med henblik på at øge effektiviteten.


“Alt er tænkt igennem med blandt andet hjælp og rådgivning fra Stenhøj. Lige fra lifte til porte, indretningen på skadecentret i forhold til indkørsel og udkørsel og hvilken vej bilerne kommer mest effektivt rundt på. Det at få det rigtige flow og have det hele under ét tag gør, at vi kan få dobbelt så meget igennem med det samme personale i forhold til tidligere” siger Hans-Christian Kjær fra N. Kjær Bilcentret.


For N. Kjær Bilcentret har prisen været vigtig, men kvaliteten har været vigtigere.


“Det her er ikke en investering, der skal holde de næste 5 til 10 år. Den skal holde meget længere, så det havde ikke været billigere for os på sigt at finde en billig leverandør. Tværtimod så tror vi på, at det er bedre at få den rigtige kvalitet” siger Hans-Christian Kjær.


Hele vejen igennem har et team af kolleger fra Stenhøj været med til at rådgive mod den bedste løsning.


“Der er ingen tvivl om, at vores styrke er den historie, erfaring og kvalitet, vi kommer med. Men for os har det også været vigtigt at vise, at det ikke kun er et kvalitetsprodukt de køber af os. De får også alt det rundt om produktet, som for eksempel lynhurtig service så vi undgår nedetid på produkterne” siger John Struve fra Stenhøj.Elbilerne kommer

Vindene blæser ufatteligt hurtigt i autobranchen lige nu. Mange overvejer måske, om deres næste bil skal køre på el. For Stenhøj har det derfor været vigtigt at arbejde med en løsning, der er så fremtidssikker som mulig.


“Elbilerne kommer og det ændrer opbygningen af et moderne skadecenter. Derfor har vi været igennem en masse muligheder, og vores største fokus har været at lytte til kunden og kigge på behovene, så vi kunne gøre det nye skadecenter så effektivt som muligt” siger John Struve fra Stenhøj.


Det nye skadecenter er i tillæg til den eksisterende bilforretning og det almindelige værksted.


“Uanset hvordan vi vender og drejer det, om bilerne er på el eller om de bliver selvkørende, så vil de altid få nogle skader, buler og ridser og skrammer, som skal laves. Derfor er jeg også glad for, at vi endte med at foretage investeringen. Vi tror på, at vi kan fordoble omsætningen i skadecentret, uden at gøre andet end at flytte ind i de nye og effektive lokaler” siger Hans-Christian Kjær fra N. Kjær Bilcentret.Skal vi hjælpe dig med at realisere din værkstedsdrøm?

Hos Stenhøj tilbyder vi rådgivning baseret på mange års erfaring, og du er sikret den helt rigtige sparring, når det gælder indretning og valg af udstyr. I rådgivningsprocessen lægger vi stor vægt på at afdække dit værksteds nuværende og kommende behov. Det sker i tæt samarbejde mellem relevante nøglepersoner fra dit værksted og Stenhøjs rådgivere.

Tag os med på råd

Tag fat i en af vores sælgere hvis du vil høre mere om hvordan Stenhøj kan hjælpe med opgradering af dit værksted.

Find vores sælgere HERFakta om N. Kjær

N. Kjær Bilcentret i Svendborg er autoriseret forhandler og værksted til Ford, Mazda og Suzuki, men servicerer og reparerer alle mærker.

Der er i alt omkring 60 medarbejdere i firmaet.

Der arbejder 13 svende og 8 lærlinge på værkstedet.

Foruden bilsalg er der serviceværksted, servicerådgivning, skadecenter, klargøringscenter, dækcenter samt reservedele og tilbehør.Skal vi også hjælpe jer ?

John B. Struve

Salgschef

Mobil: +45 21 71 43 69

E-mail: jbs@stenhoj.dk


Jesper V. Jensen

Ventilation- og olieudstyr

Mobil: +45 21 23 83 51

E-mail: jvj@stenhoj.dkHovedkontor

Nexion Northern Europe A/S

Barrit Langgade 190

7150 Barrit

Tel. +45 76 82 12 22


Find vores sælgere HER×