REFERENCER P. CHRISTENSEN, MIDDELFART


P. Christensen har bygget et imponerende 3.000 kvm. nyt Mercedes Benz bilhus i Middelfart, hvor man samler alt brugtvognssalg.

I forvejen har virksomheden afdelinger i Padborg, Rødekro, Kolding og Odense.

P. Christensen, Middelfart – et ganske særligt Mercedes-Benz bilhus

P. Christensen har bygget et imponerende 3.000 kvm. nyt Mercedes Benz bilhus i Middelfart, hvor man ønsker at samle alt brugtvognssalg. I forvejen har virksomheden afdelinger i Padborg, Rødekro, Kolding og Odense.

De rette godkendelser er afgørende

Når man bygger et Mercedes Benz hus er der mange krav man skal leve op til, både med hensyn til selve byggeriet men også til hvilket værkstedudstyr der skal til, når der arbejdes på det berømte bilmærke.

Kun udstyr der er godkendt af Mercedes-Benz kan komme ind på værkstedet. Valget af leverandør af værkstedsudstyr til værkstedet er faldet på STENHØJ DK – bl.a. grundet STENHØJs store sortiment af værkstedsudstyr med Mercedes Benz godkendelser.

Værkstedet bliver udstyret med 4 stk. Masterlift undergulvsløftere med 3,5 tons kapacitet. Der er mange gode grunde til at vælge undergulvsløftere.

De fylder først og fremmest mindre end eks. en 2-søjlet løfter eller en sakseløfter - og så har de en hurtigere løftetid. Dertil er løfterne hydrauliske, hvilket giver mindre slid og billigere vedligehold. Undergulvløfterne giver også god ergonomi, da løftepunkterne er nemme og hurtige at placere og der er rigtig god adgang til køretøjets kabine.

Professionel indretning med kvaliteten fra DEA

Værkstedet er indrettet med møbler fra italienske DEA, der er kendt for deres høje kvalitet og æstetiske look der spiller perfekt sammen med udtrykket i hele huset. Og så er de praktiske – modulopbygning og den store bredde i sortimentet gør det muligt, at man kan sammensætte hver arbejdsstation præcis som man ønsker. Hos P. Christensen er hver arbejdsstation f.eks. udstyret med håndvask, PC-arbejdsplads, integreret betjening af lift, trykluft og strøm.


Høj fleksibilitet med professionel udsugning

Udsugningen foregår via slædekanaler med udsugningsarme, der giver en fantastisk fleksibilitet på værkstedet. Det er nemt at få udsugningen helt ind i kabinen når der arbejdes med kemi.

Højvakuum anlægget

Et højvakuum anlæg til støvsugning er næsten uundværligt på et klargøringsværksted. Udsugningen sker via slangeruller der er placeret nedhængt fra loftet ved hver arbejdsstation.

Trykluften leveres naturligvis fra en STENHØJ kompressor der er placeret i teknikrummet sammen med højvakuum anlægget for at minimere støj. Der er etableret trykluft flere steder i huset – på værkstedet leveres trykluften fra luftslangen der er integreret i DEA møblerne, hvor der også er etablere 230 V el-ruller.

→ Besøg vores VR-univers

→ Klik her for at se billeder

Skal vi også hjælpe jer ?

Lars Hillker Madsen

Projekt og koncernsalg

Mobil: +4540 49 06 18

E-mail: lhm@stenhoj.dk

se nærmere på de enkelte løsninger

Solide og gennemtænkte løsninger hele vejen rundt


×