POINT S AARS


”Jeg vil bare have noget der virker, så jeg kan levere et resultat jeg kan stå inde for – og det skal bare sidde i skabet 1. gang. Derfor vælger jeg Corghi.”


- Jan Larsen, ejer, Point S Aars

Point S giver kunderne køreglæden tilbage

Når man træder ind på værkstedet hos Point S i Aars, ser man tydeligt at Jan er Corghi fan – ikke mindre end 7 dækskiftere til både HD og personvognshjul fylder godt i rummet.

Mange af de nye biler der kommer på markedet, har øget fokus på komfort og køreglæde. Dette stiller naturligvis også større krav til dækmontagen. Jans holdning er soleklar ”hvorfor skal mine kunder bruge penge på dæk og fælge af bedste kvalitet - hvis der hele ødelægges i montagen og kunden alligevel oplever støj og vibrationer?”

Derfor har Jan også investeret i den nye Corghi Uniformity – en dækskifter med diagnosefunktion og vejtryk, hvor du er sikret en præcis analyse når hjulet køres igennem med vejtryksdiagnose.


3 gode grunde til at dækeksperten vælger Corghi Uniformity

  1. 1. Præcision med diagnose og vejtryk

    - Ved at køre diagnose på hjulet med hjælp af en vejtryksrulle kan man simulere og måle på, hvordan hjulet opfører sig på vejen under kørsel. Det giver det klart bedste udgangspunkt for et godt monteringsmatch!

  2. 2. Hurtig arbejdsgang

    - Ved at lave diagnosefunktionen og monterings-matchet på dækskifteren, sparer du at skulle flytte hjulet unødvendigt mange gange frem og tilbage mellem dækskifter og afbalancering. Dette giver en hurtigere og lettere arbejdsgang!

  3. 3. Ergonomi

    - Ved at Uniformity er monteret med fritrykkerruller og hjulløfter får du den optimale ergonomiske arbejdsstilling, så operatøren undgår løft og vrid!


Ikke ”bare” en dækskifter

Corghi Artiglio Uniformity har revolutioneret branchen for dækarbejde. Maskinen er den første og eneste af sin slags, hvor montering, diagnosticering og optimering ved hjælp af vejtryks-diagnose, kan ske på én og samme maskine. Det sikrer at arbejdet bliver udført mest effektivt og sparer operatøren for at flytte hjulet flere gange imellem dækskifter og balancemaskine.

Corghi Uniformity belaster dækket med vejtryk afhængig af dækkets loadindex. Hermed er du sikret den mest realistiske vejtest. Maskinen generer en rapport og foreslår en eventuel optimering af hjulmonteringen, ud fra målinger på kraftvariationer og deformiteter i dæk og fælg både lodret og vinkelret på hjulet.

Alt dette sikrer at du hurtigt og nemt kan diagnosticere vibrationsproblemer og skabe det bedste montagematch mellem dæk og fælg, hvilket resulterer i størst mulig komfort for din kunde.Også til den tunge sektor

På værkstedet triller der også hjul ind til den tunge sektor så som traktorer, entreprenørmaskiner og lastbiler.

Hertil er der installeret en Corghi Monster AGTT - den mest intelligente HD dækskifter på markedet. Skifteren har dækjernsfri betjening samt mulighed for at ændre vinklen på fritrykkertallerkenen. Det sikrer fælgen mod skrammer og dækkets kantråd mod stress og ikke mindst størst mulig ergonomi for operatøren.

Ud over dette har Corghi Monster AGTT automatisk positionering af værktøjet. Operatøren skal blot indtaste fælgens diameter, hvorefter hjulet bliver placeret i korrekt position til værktøjsarmen. Tilt, rotation og positionering af værktøjsarmen sidevers kan også ske automatisk, ved hjælp af en laser der måler hjulets bredde. Her ud fra placeres værktøjsarmen på den ønskede side af hjulet.

Corghi Monster AGTT er fuldhydraulisk og håndterer hjul i størrelsen 14” – 58” med en total diameter på op til 2.500 mm, en max. hjulbredde på 1.600 mm og en vægt på 1700 kg.

Styreenheden til skifteren er lavet som en stand-alone enhed og kommer som standard i trådløs udgave, hvilket sikre fuld mobilitet.

Operatøren kan altid finde den bedste arbejdsposition, uden at skulle tænke på, om han kan nå kontrolenheden. Rotationen i opspændet styres ved hjælp af pedaler der gør at operatøren kan have begge hænder fri.

→ Besøg vores VR-univers

→ Klik her for at se billeder

Skal vi også hjælpe jer ?

John B. Struve

Salgschef

Mobil: +45 21 71 43 69

E-mail: jbs@stenhoj.dk

se nærmere på de enkelte løsninger

Solide og gennemtænkte løsninger hele vejen rundt


STENHØJ HAR LEVERET FØLGENDE VÆRKSTEDSUDSTYR TIL PROJEKTET
×