Vi havde Stenhøj DK med i hele processen, lige fra rådgivning i valg af produkter og forslag til indretning, frem til montering af lifte og udstyr.

Vi er meget tilfredse med det endelige resultat, hvor både montører og salgspersonalet har en stor del af æren i resultatet


- Rasmus Tofteby, Værkstedschef

Over 35.000 biler har siden 2001 været gennem Starmark værkstedet i Vejle, og slid samt tiden har sat sine spor på både værktøjet, skabene, designet og arbejdsmiljøet. Det trængte til en genopfriskning. Derfor valgte Starmark at optimere og forberede værkstedet, så det nu er klar til en fremtid der byder på endnu mere servicering og reparation af elbiler. Hos Stenhøj DK er vi stolte over at have været en del af processen lige fra planlægning og rådgivning, til montering af nye lifte og udstyr.

Det er selvfølgelig rart, men hvad betyder det så for kunderne? Det starter med E og det slutter på L ...

Forberedt til el- og hybridbiler

Fremtiden byder på endnu flere elbiler, og derfor er det naturligvis yderst vigtigt at personale og værksteder er forberedt på at skulle rode med flere og flere biler med strøm.

Udover en lang række af uddannelser, kurser og træning, kræver det også det rette værktøj og lifte. Derfor har Starmark allerede to el- og hybrid-dedikerede lifte, hvor der er let adgang til bunden af bilen og derfor bedre adgang til at kunne løfte de tunge højspændingsbatterier sikkert ud af bilen.

- Værkstedschefen uddyber det lidt mere i videoen nedenfor.


Specialiseret værktøj og teknologi

Udover at optimere og forberede værkstedets elnet og lifte til fremtiden, så er mekanikernes værktøj, arbejdsstationer, organisering og computersystemer også blevet opgraderet. Det sparer både tid og selvfølgelig en øget arbejdsglæde (du skulle se dem, det var som børn på juleaften!) men samtidig giver det også det nødvendige og specialiserede værktøj til at servicere og reparere elbilerne. Biler som vi forventer at se langt flere af (og mere sofistikerede) i fremtiden.


"Man skal bruge en masse særligt værktøj til biler med højvolt spænding. Noget af det kommer direkte fra Mercedes-Benz og er særligt skabt til vores elbiler. Andet er mere generisk, men strengt nødvendigt."

"Vores mekanikere skal være uddannet af Mercedes til at måtte skrue på højvoltsbiler. Det starter med et "Højvolt Awareness"-kursus, hvor man uddannes i farerne og problemstillinger ved højvolt. Det er en anden form for ansvar, man skal være opmærksom på. Alle vores teknikere har fået dette kursus, men vi har derudover også fire teknikere som er fuldt-uddannede indenfor el- og hybridbiler hos Mercedes-Benz. Alle vil løbende blive det, men det er omfattende, tidskrævende - og naturligvis så vigtigt for fremtiden."

- Rasmus Tofteby, Værkstedschef


Før og efter ombygningen

Skal vi hjælpe dig med at realisere din værkstedsdrøm?

Det nye værksted hos Starmark i Vejle er nu langt mere forberedte på en fremtid med elbiler. Mekanikerne er uddannet af Mercedes til at måtte skrue på højvoltsbiler, og de har nu udstyret til at gøre det.

Hos Stenhøj DK tilbyder vi rådgivning baseret på mange års erfaring, og du er sikret den helt rigtige sparring, når det gælder indretning og valg af udstyr. I rådgivningsprocessen lægger vi stor vægt på at afdække dit værksteds nuværende og kommende behov. Det sker i tæt samarbejde mellem relevante nøglepersoner fra dit værksted og STENHØJ DK’s rådgivere.

Du kender os sikkert for vores kvalitetsløftere og kompressorer. Men vi kan meget mere end det! Faktisk kommer vi hele vejen rundt om dit værksted og giver dig de bedste produkter på markedet.

Tag os med på råd

Tag fat i en af vores sælgere hvis du vil høre mere om hvordan Stenhøj DK kan hjælpe med opgradering af dit værksted, så du også bliver klar til servicering af fremtidens elbiler.

Find vores sælgere HERSkal vi også hjælpe jer ?

Lars Hillker Madsen

Projekt og koncernsalg

Mobil: +45 40 49 06 18

E-mail: lhm@stenhoj.dk


Simon Jelsgaard Gram

Salg Sjælland/Fyn

Mobil: +45 23 42 61 83

E-mail: sjg@stenhoj.dk


Kjeld Hansen

Salg Sjælland

Mobil: +45 20 24 02 19

E-mail: khn@stenhoj.dk


×