Hos Steins Auto, Din Autopartner i Nibe har de travlt!

Derfor har de valgt at opføre en tilbygning til deres eksisterende værksted på ca. 250 m² som rummer tre meget forskellige og alsidige lifte, en bremseprøvestand, en professionel dæklinje, et olierum og professionel udsugning/ventilation og olietapning i værkstedet.

Læs mere om den spændende case, hvor du kan gå i dybden på de tre undergulvs-lifte på værkstedet i VR.


Nyt værksted i forlængelse af det gamle

Steins Auto i Nibe har travlt.

Derfor valgte man at opføre en tilbygning til det eksisterende værksted på hele 250 m² som rummer tre meget forskellige og alsidige lifte, en bremseprøvestand, en professionel dæklinje, et olierum og professionel udsugning/ventilation og olietapning i værkstedet.

Rul ned og gå på opdagelse i det top moderne værksted og bliv inspireret!


Lifte på værkstedet

Til værkstedet har man valgt tre meget forskellige lift typer, der tilsammen giver en meget alsidig og fleksibel løsning, som kan løfte stort set alle biler typer og modeller.


Autopstenhoj Biglift 2.55 SAA 230

Autopstenhoj Biglift 2.55 er valgt til arbejde med varevogne. Den er meget fleksibel i dét at dens langtrækkende arme med en længde på 745 - 1.410 mm og høje kapacitet på hele 5,5 tons, kan nå løftepunkterne på alt fra en lille personbil til en stor varevogn.

Gå på opdagelse i liftens mange egenskaber i vores VR, hvor du kan se de mange fede funktioner på Autopstenhoj Biglift 2.55

Få det fulde overblik over Autopstenhoj Biglift 2.55 her


Autopstenhoj Masterlift 2.35 SAA 230

På værkstedet finder man også den velkendte Autopstenhoj Masterlift 2.35

Liften har en kapacitet på 3,5 tons samt langtrækkende arme med en længde på 658 - 1.313 mm. Det betyder, at den kan komme ind og ramme løftepunkterne på de helt små biler på værkstedet - samtidig med at den er fleksibel nok til at tage større biler og endda varevogne.

Liften er som standard udstyret med F konsoller men er kompatibel med mange af de forskellige løftekonsoller som Autopstenhoj tilbyder - herunder de meget populære løftegafler som muliggør et hurtigt og nemt løft af bilen direkte på hjulene. Det er praktisk ved arbejde på f.eks. el-biler, hvor løftepunkterne kan være svære at placere pga. batteriet.

Gå på opdagelse i liftens mange egenskaber i vores VR, hvor du kan se de mange fede funktioner på Autopstenhoj Masterlift 2.35

Få det fulde overblik over Autopstenhoj Masterlift 2.35 her


Autopstenhoj Sharklift 4.55 F 550

Efterfølgende finder man Autopstenhoj Sharklift 4.55 som er en top-professionel sporelift.

Foruden den høje kapacitet på 5,5 tons, har Sharkliftens kørebaner en tolerance på max ± 0,5 mm i længde- og tværretning, hvilket gør den meget stabil og derfor perfekt til sporing. Derudover har liften udsparinger foran, som kan fjernes og erstattes med drejeplader og bagerst på liften finder man slipplader.

Liften er udstyret med programmerbart højdestop og kan udstyres med lys mellem kørebanerne, donkrafte i midten, og har derfor mange af de samme fordele som en 4-søjlede lift - men optager meget mindre plads.

Gå på opdagelse i liftens mange egenskaber i vores VR, hvor du kan se de mange fede funktioner på Autopstenhoj Sharklift 4.55

Få det fulde overblik over Autopstenhoj Sharklift 4.55 her


Professionel dæklinje

Dæklinjen består af Corghi EM9580-C PLUS og Corghi Artiglio Master Uniformity - to fantastiske maskiner der automatiserer mange tidskrævende arbejdsopgaver og giver et perfekt resultat hver gang.

Corghi EM9580-C PLUS

Afbalanceringsmaskinen har automatisk input af diameter og indpresning og en kort måletid på kun 5,5 sekunder. Efter en måling fortæller laserindikatoren på maskinen nøjagtigt hvor afbalanceringsklodserne skal placeres og gør det derfor hurtigt og nemt for operatøren at udføre en afbalancering.

Corghi Artiglio Master Uniformity

Dækskifteren er helt unik og den første og eneste af sin slags, hvor montering, diagnosticering og optimering ved hjælp af vejtryks-diagnose kan ske på én og samme maskine. Det sikrer at arbejdet bliver udført mest effektivt og sparer operatøren for at flytte hjulet flere gange imellem dækskifter og balancemaskine. Et minimum af arbejdsgange er med til at sikre høj effektivitet på værkstedet.

Dæklinjen hos Steins Auto.


Bremseprøvestand på værkstedet

Det første man møder når man kommer ind af porten på det nye værksted - er en Sherpa P2 analog bremseprøvestand. En meget alsidig model som har en test kapacitet på 2 tons og en maksimal sporbredde på 2.200 mm. Det betyder at de fleste - store som små biler kan bruges med bremseprøvestanden. Resultatet bliver vist på det analoge display på væggen i værkstedet.


Bremseprøvestanden er nedsænket og ligger plant med gulvet.


Bremseprøvestandens test kapacitet er 2 tons og kan derfor også bruges til varevogne.


Resultatet kan aflæses på det analoge display på væggen.


Effektiv indretning af olie og ventilation

På værkstedet er der tænkt over alle de små detaljer, som er med til at udnytte kapaciteten og effektivisere de mange arbejdsgange. Derfor har man valgt at placere udtag til luft, el, udsugning og tapning af olie indenfor rækkevidde af alle tre arbejdsstationer. Det betyder at de altid har dét de skal bruge lige ved hånden og effektiviserer alle arbejdsgangene på værkstedet.


Alt olie tappes direkte fra tanke i olierummet. De digitale oliepistoler overvåger samtidig forbruget og sikrer at det altid er de korrekte mængder der bliver fyldt på.


Udsugningsrullerne på værkstedet er elektriske og derfor nemme at køre ned og op - og de dækker alle tre arbejdsstationer.

→ Besøg vores VR-univers

→   Klik her for at se alle VR modeller

Skal vi også hjælpe jer ?

Lars Hillker Madsen

Projekt og koncernsalg

Mobil: +45 40 49 06 18

E-mail: lhm@stenhoj.dkSe tilbygningen i VR

se nærmere på de enkelte løsninger

Solide og gennemtænkte løsninger hele vejen rundt


×