"Det har været et godt samarbejde. Stenhøj har nogle dygtige folk, der altid leverer god service, rådgivning og produkter af høj kvalitet.

De har været med hele vejen under opbygningen af den nye synshal, så vi vidste, at alt var som det skulle være."


- Thomas Hammergaard, ejer af Thomas Bilsyn

Med 21.000 synede køretøjer i 2022 og stigende interesse fra kunderne, havde Thomas Bilsyn brug for en pålidelig og erfaren samarbejdspartner i forbindelse med udbygningen af en ny synshal til den eksisterende i Vejle. Nu står hallen og de to nye lifte klar til at servicere nye kunder med hjælp og sparring fra Stenhøj.


“Det har været et godt samarbejde. Stenhøj har nogle dygtige folk, der altid leverer god service, rådgivning og produkter af høj kvalitet. De har været med hele vejen under opbygningen af den nye synshal, så vi vidste, at alt var som det skulle være” lyder det fra Thomas Hammergaard, der ejer Thomas Bilsyn, og fortsætter:


“Jeg har snart arbejdet 25 år med bilsyn. Jeg har få gange forsøgt mig ved andre leverandører, men ender altid med at komme tilbage til Stenhøj. De tænker hele vejen rundt om mig som kunde, lytter til mine behov og kan stå for hele processen, uden at jeg skal have fat i 20 forskellige leverandører. Og vigtigst af alt, så virker udstyret hver dag. Det er afgørende, når man driver en moderne synshal uden tidsbestilling, og hvor bilerne nærmest kører ind som var det en drive-in. Og skulle der være en udfordring, så er Stenhøj der med det samme og får det fikset. Det er i virkeligheden de ting, der gør dem unikke.”Den nye synshal fokuserer primært på personbiler. Da Stenhøj satte sig til bordet med Thomas Bilsyn var det derfor også øverst på tegnebrættet, hvordan man kunne lave en moderne synshal med fokus på kvalitet samtidig med hurtig synstest af personbiler.


“For mig er det afgørende at have en god samarbejdspartner, der forstår min virksomhed. Jeg kan sagtens finde leverandører der er billigere, men så er kvaliteten og servicen også derefter. Jeg har brug for udstyr, der fungerer hele tiden, og det leverer Stenhøj hver dag.

Vores gode fælles dialog har blandt andet betydet, at vi har valgt at udstyre den nye synshal med 2 stk. 2-STEMPLEDE LIFTE. De er nedsænket i gulvet og fylder også langt mindre end traditionelle lifte, hvilket har resulteret i, at vi har fået plads til to baner med biler i stedet for én”
siger Thomas Hammergaard.Hjælp til at vækste forretningen

Udover den nu større synshal i Vejle, har Thomas også én synshal i Horsens. Siden Thomas Bilsyn åbnede i 2014, har virksomheden seksdoblet antallet af synede biler og fået ni ansatte.

“Jeg tror bestemt ikke, at det er den sidste nye synshal, jeg har fået lavet. Faktisk er jeg allerede ved at se på nye udvidelser, og der vil jeg altid tænke Stenhøj ind som de første i den proces. Men det er vigtigt for mig, at virksomheden vækster i et organisk tempo, hvor mine ansatte, lokalerne og jeg selv kan følge med. Jeg har altid haft det sådan, at jeg vil have en attraktiv arbejdsplads, hvor jeg også selv gerne ville være ansat. Og sådan skal det blive ved med at være” lyder det fra Thomas Hammergaard, der ejer Thomas Bilsyn.


Thomas Bilsyn åbnede første gang op for bilsyn af private- og erhvervskunder i 2014, og siden da er det kun gået opad for virksomheden. I det første år synede firmaet 3500 køretøjer, og i 2022 blev det til 21.000 køretøjer. Udover bilsyn har virksomheden et motorkontor, hvor den hjælper kunder med alt fra omregistrering og afmelding af nummerplader.


Skal vi hjælpe dig med at realisere din værkstedsdrøm?

Hos Stenhøj tilbyder vi rådgivning baseret på mange års erfaring, og du er sikret den helt rigtige sparring, når det gælder indretning og valg af udstyr. I rådgivningsprocessen lægger vi stor vægt på at afdække dit værksteds nuværende og kommende behov. Det sker i tæt samarbejde mellem relevante nøglepersoner fra dit værksted og Stenhøjs rådgivere.

Du kender os sikkert for vores kvalitetsløftere og kompressorer. Men vi kan meget mere end det! Faktisk kommer vi hele vejen rundt om dit værksted og giver dig de bedste produkter på markedet.

Tag os med på råd

Tag fat i en af vores sælgere hvis du vil høre mere om hvordan Stenhøj kan hjælpe med opgradering af dit værksted.

Find vores sælgere HER
Skal vi også hjælpe jer ?

Lars Hillker Madsen

Business Unit Director

Mobil: +45 40 49 06 18

E-mail: lhm@stenhoj.dkHovedkontor

Nexion Northern Europe A/S

Barrit Langgade 190

7150 Barrit

Tel. +45 76 82 12 22


Find vores sælgere HER×