BRUGT: CORGHI A2025 LL 2V TI MI INKL. BPT

Kategori/Brugtbørs/BRUGT: CORGHI A2025 LL 2V TI MI INKL. BPT

Automatisk og dækjernsfri dækskifter monteret med hjælpearm

- Pneumatisk vippetårn

- 2 hastigheder på drejeskamlen med glidende overgang

- Dækjernsfri monteringshoved

- Luft i kløerne

- Håndterer hjul i størrelser helt op til 26"


Info om den brugte maskine:

Denne Corghi A2025 2V TI MI er en dækjernsfri dækskifter med pneumatisk vippetårn og kan håndtere hjul i størrelsen 10" - 26". 2 Hastigheder i drejeskamlen der betjenes i maskinens pedal.

Maskinen er monteret med BPT hjælpearm samt luft i kløerne.

Maskinens stand er "middel" og den leveres ny serviceret og med ny beskyttelsesplast. Årgang 2011.

Varenr: BLL25238

Generelt vedrørende brugt- og demovarer kan det forventes at udstyret kan have enkelte kosmetiske fejl, og købes som beset. Alle priser er ekskl. moms.

Kontakt os her ved interesse

Hent brochure

Beskrivelse

Automatisk dækskifter fra Corghi med pneumatisk vippetårn, luft i kløerne og dækjernsfrit monteringshoved som, ved hjælp af en lille finger, ved afmontering af dækket, går ned og henter kantråden op over monteringshovedet, og på den måde sikrer fælgen mod skrammer fra dækjernet samt sparer operatøren for den fysiske belastning det er, når arbejdet skal foretages manuelt.

Dækskifteren er monteret med Corghi's SP2300 hjælpearm som er WDK-godkendt, og leveres med rulle ved monteringshovedet, holdearm til kanttråden samt løftetallerken. Alt dette er et must når der skal monteres lav-profil eller runflat dæk, da det både mindsker risikoen for skrammer men også aflaster operatøren betragteligt.

Dækmaskinen har 2 hastigheder, med glidende overgang i drejeskamlen som sikrer både præcision og hastighed i arbejdet. Håndtere hjul i størrelsen 10" - 24" ved udvendig opspænd samt 12" - 26" ved indvendig opspænd og helt op til 14" i bredden.

Dækapparatet leveres inkl. fedtpensel og plastbeskyttersæt til monteringshoved, klør og fritrykker. Kan evt. monteres med Corghi WL60 hjulløfter.

Specifikationer

Maks fælgdiameter 26"
Maks hjuldiameter 1100 mm
Maks hjulbredde 360 mm
Rotationshastighed 6 / 15 omdr./min.
Tilslutning 8 - 10 bar / 230V 1 ph.
Dimensioner
1090 mm(b) x 1700 mm(d) x 1865 mm(h)

Godkendelser

Volvo, Mercedes-Benz, Smart