REFERENCER PADBORG DÆKCENTER


"Jeg valgte Stenhøj DK, fordi jeg ved de leverer udstyr i en ordentlig kvalitet og så har de god service.

Jeg har valgt at investere i kvalitetsmærker som Corghi, Ahcon og AUTOPSTENHOJ til mit værksted, fordi jeg vil have noget der er slidstærk og som bare fungerer"


- Freddy Petersen, Padborg Dækcenter

Dækcenter med plads til både lastbiler og personbiler

Padborg Dækcenter arbejder primært i den tunge sektor såsom lastbiler, entreprenørmaskiner og gaffeltrucks. Der er dog også oprettet en afdeling til personbiler. Personvognsværkstedet har mange sporingsopgaver og derfor er der fokus på en effektiv dæklinje og hurtig 4-hjuludmåling.

Undgå nedslidning

Den tætpakkede dæklinje er bygget op med stort fokus på ergonomi. Som dækmand skal man passe på sin ryg, da man nemt kommer til at lave mange tunge løft og vrid hen over en arbejdsdag. Derfor er der valgt værkstedsudstyr der giver effektive arbejdsgange, hvor de gode arbejdsstillinger er tænkt ind i setup’et.

Den effektive dæklinje med fokus på ergonomi

Hjulløfter og bordfritrykker fra Ahcon sikrer fuld ergonomi for operatøren, da alt arbejde med fritrykning af dæksiden foregår i fuldt oprejst arbejdsstilling. Hjulet ligger stabilt, sikkert og godt på bordpladen af fritrykkeren og sikrer derved markant nemmere fritrykning med færre skader på fælge som resultat.


Dækskifteren er en Corghi A224 monteret med en SP2000 og en BPT hjælpearm. Denne maskine er hurtig og stærk og fungerer perfekt i den effektive dæklinje.

Rullebord med pumpecomputer og sikkerhedsbur fra Ahcon sikrer et godt flow på dæklinjen.

Til afbalancering er der valgt en Corghi EM9380-C med automatisk opspænd. Denne maskine er en rigtig ”arbejdshest” som bare bliver ved og ved.

Der er penge i sporing!

Personvognsværkstedet inkluderer en 4-søjlet AUTOPSTENHOJ sporingslift, der sammen med Corghi Exact Blacktech 4-hjulsudmåler giver en god og effektiv arbejdsstation for 4-hjulsudmåling. Det tager ikke lang tid at konstatere om en bil er ude af sporing, så det er en klar mulighed for merindtjening når man har kunden i huset.

Derudover får dækcentret en del sporings-opgaver fra andre værksteder, som skal løses nu og her. Derfor har det været vigtigt at setup’et er hurtigt og effektivt.

Dækmaskiner til den tunge sektor

Corghi har et stort program netop til den tunge sektor. Padborg dækcenter har valgt en Corghi HD1400 Evolution, der er en stærk, fuld-automatisk og fuldhydraulisk dækskifter til at stå på værkstedet sammen med et Ahcon TBR1100 pumpebur og Corghi ET 66 der er en kompakt og flytbar afbalanceringsmaskine. Dette setup sikrer effektivitet, hvilket der er brug for, når lastbilerne holder i kø foran portene.

Service ude i marken

For at kunne yde sine kunder den bedste service og løse opgaver direkte ude i marken, har Freddy indbygget Corghis mobile AGT Tilt HD dækskifter i sin servicebil. Dækskifteren er udviklet specifikt til montage i en lukket servicebil, hvor dækskifteren vipper ud ad sidedøren. Den er komplet med diselgenerator og kompressor og behøver derfor ikke yderligere tilslutning. Når man løser opgaver i marken, er det ofte med håndkraft. Med denne dækskifter foregår arbejdet ikke kun hurtigere og mere effektivt, men sparer også mange tunge løft og dårlige arbejdsstillinger.

→ Besøg vores VR-univers

→ Klik her for at se billeder

Skal vi også hjælpe jer ?

John B. Struve

Salgschef

Mobil: +45 21 71 43 69

E-mail: jbs@stenhoj.dk

se nærmere på de enkelte løsninger

Solide og gennemtænkte løsninger hele vejen rundt


×