Au2parts og Stenhøj DK i nyt strategisk samarbejde

au2parts og Stenhøj DK i nyt strategisk samarbejde

au2parts og Stenhøj DK i nyt strategisk samarbejde

Af au2parts, 11/09/2020

Der er lagt op til et stærkt samarbejde, hvor de to danske hæderkronede virksomheder au2parts og STENHØJ DK, har fundet sammen i et tættere samarbejde.

Overalt i branchen ses virksomheder, der konsoliderer sig på den ene eller den anden måde. Dette til gavn for både kunder og virksomheder, og det er med det som udgangspunkt, at au2parts og STENHØJ DK har indgået en aftale om et tættere samarbejde. Kunderne vil fremadrettet møde et langt stærkere team, hvor erfaring, viden, de rette produkter og serviceydelser i forening giver de bedste løsninger til den rette pris.

”Både au2parts og STENHØJ DK er veletablerede danske virksomheder med en lang historik og erfaring. Ved at forene vores mange styrker i et samarbejde, så vi muligheden for at opnå en unik synergieffekt imellem virksomhederne”, udtaler Niels Skak, direktør for au2parts og fortsætter: ”au2parts har dagligt stor kontakt til rigtig mange værksteder i autobranchen. Dette giver en skarp indsigt i, hvordan markedet ser ud og ikke mindst, hvad der efterspørges derude. Vi kan hurtig stille ind på, hvad værkstederne har brug for og kan igennem dette samarbejde være leverandør med et meget stort sortiment.”

Strategien hos au2parts har, på området for værkstedstilbehør og indretning af værkstedet, været at samle flere produktområder til én leverandør. Det var derfor naturligt at vælge STENHØJ DK. STENHØJ DK er kendt for sin produktion af lifte og kompressorer af høj kvalitet, men deres sortiment har vokset sig meget bredere de senere år. I dag er firmaet klar til at møde stort set ethvert behov et moderne værksted måtte have.

”Produktprogrammet hos STENHØJ DK er i dag så bredt, at de kan dække ethvert værkstedsbehov og niveau, og vi har derfor valgt at opsige samarbejdet med øvrige leverandører på området”, siger Indkøbschef Carsten Randrup. 

Direktør for STENHØJ DK, Søren Olesen, glæder sig også over den nye aftale. ”Vi har gennemgået en forrygende udvikling de seneste år, hvor vi har udvidet vores produktprogram således, at vi kan dække værkstedernes behov og tilbyde gode løsninger i forskellige niveauer. Samarbejdet med au2parts har igennem de seneste år udviklet sig meget positivt, og vi finder det derfor meget naturligt, at vi indleder et endnu tættere samarbejde på nogle områder. Et værksted i dag har brug for et effektivt workflow herunder at råde over de rette værktøjer til de opgaver, der skal løses, og i det hele taget skal samspillet på værkstedet være i top. Så det er ikke nok kun at se på produkterne. Hele værkstedet skal vurderes i en sammenhæng, og det kræver erfaring, viden og et skarpt produktkendskab for at kunne give kunden den bedste rådgivning og inspiration til at træffe den rigtige beslutning på et nuanceret grundlag. Rådgivning er derfor et vigtigt element, når der skal tages væsentlige beslutninger om nyt udstyr, og derfor har vi prioriteret denne del højt”, slutter Søren Olesen.

STENHØJ DK har derfor også et stort showroom i Barrit ved Juelsminde, hvor dørene er åbnet for, at potentielle kunder kan komme på besøg og få præsenteret produkterne sammen med en dybdegående dialog om ønsker, prioritering, fysiske rammer og en lang række andre emner, der følger med, når et værksted skal indrettes fra ny, udvides eller effektiviseres. 

”Vi har jo desværre været nødsaget til at udsætte au2messen til efteråret 2021 som følge af Corona. Derved er det en kærkommen mulighed at kunne invitere kunder til de fine faciliteter hos STENHØJ DK, så der trods alt er mulighed for at se det brede produktprogram hos STENHØJ DK. Selvfølgelig med alle gældende retningslinjer i henhold til COVID-19”, slutter Niels Skak.

I den kommende tid deltager alle au2parts kundeansvarlige på kick-off møder hos STENHØJ DK, hvor programmet blandt andet består i en grundig gennemgang af det nye samarbejde. Møderne foregår i mindre grupper grundet  Corona, men det giver blot muligheden for intensive kurser, hvor der er mulighed for en tæt dialog mellem de kundeansvarlige og teamet hos STENHØJ DK.

I den kommende tid deltager alle au2parts kundeansvarlige på kick-off møder hos STENHØJ DK, hvor programmet blandt andet består i en grundig gennemgang af det nye samarbejde. Møderne foregår i mindre grupper grundet  Corona, men det giver blot muligheden for intensive kurser, hvor der er mulighed for en tæt dialog mellem de kundeansvarlige og teamet hos STENHØJ DK.

Den kendte blå STENHØJ kompressor produceres  fortsat i Danmark på fabrikken  i Barrit.

De tre ledere er enige om, at de sammen står de stærkere. Det vil betyde de mest optimale forhold for at udnytte sine respektive  styrkeområder. Fra venstre ses au2parts direktør, Niels Skak, Direktør hos STENHØJ DK, Søren Olesen og Indkøbschef hos CAC/au2parts, Carsten Randrup.

×