Corghi’s Master 26 er er blevet ENDNU bedre!

Corghi’s Master 26 er er blevet ENDNU bedre!

Corghi’s Master 26 er er blevet ENDNU bedre!

Corghi’s Master 26 er er blevet ENDNU bedre!!

Italienske Corghi er kendt verden over for sin konstante udvikling og viljen til innovation. Tilbage i 2001 revulotionerede Corghi måden man skiftede dæk på ved at introducere Corghi-smart-head på deres Artiglio Master dækskifter. Sidenhen kom efterfølgeren Artiglio Master 26, som var forbedret på adskillige punkter, men hvor man havde bibeholdt måden at justere værktøjet på og smart-head funktionen, hvilket gjorde Artiglio Master 26 til en stor-sællert til både dækcentre og værksteder rundt i landet.

Sidenhen er mængden og kravet til håndtering af især UHP og run-flat hjul blevet større og større hvilket har gjort at Corghi netop har lanceret endnu en forbedret udgave af master-serien – nemlig Artiglio Master 28.

Corghi Smart Head monteringshoved
Artiglio master 28 er ligesom sine forgængere udstyret med Corghi’s patenterede Smart Head, som man på master 28 har valgt at dimensionere op i forhold til forgængerne, så man i dag har samme dimension og kræfter som i den større Master Code.

Monteringshovedet sikrer fælgen aldrig berøres, hverken under demontage eller montage. Hovedet er udformet så det altid vil løbe nær fælgkanten i stedet for oven på fælgen som man kender det fra mere traditionelle dækskiftere. Ved demontage føres hjulet tilbage ind under monteringshovedet, hvilket fjerne alt stress fra kanttråden og sikrer at hverken dæk eller fælg beskadiges.

Fritrykkerruller nu med endnu flere kræfter
Også under fritrykning er Artiglio Master 28 forbedret betragteligt i forhold til de tidligere modeller. Trykkecylindrene er blevet større, men også måden hvorpå fritrykkerrullerne bevæger sig ind under fælgkanten for at komme ind og trykke på kanttråden er forbedret, så man i dag kan overføre langt flere kræfter til fritrykningen.

Automatisk placering
Endnu en funktion som har gjort Artiglio master serien så populær er måden værktøjerne justeres til hjulet.

Denne funktion er naturligvis videreført til den nye master 28. På betjeningspanelet indtaster man blot fælgens diameter, hvorefter hjulet placeres så der opnås den korrekte afstand til både hoved og fritrykkerruller. Dette sikrer hurtighed, men også lethed i justeringen og forebygger skader som ellers ville kunne opstå på maskiner hvor fritrykker og montagehovedet justeres hver for sig.

Ud over hastigheden der opnås i justeringen, er det med denne funktion også muligt at justere afstanden til fælgen imens arbejdet udføres, hvis dette af den ene eller anden årsag ønskes.

På den tidligere model var det kun muligt at håndterer fælge op til 26”, dette er på Master 28 løftet til 28”.

Ergonomisk hjulløfter
Kravene til ergonomi på værkstedet bliver til stadighed større og større. Især løft fra gulvet og op i arbejdshøjde er noget man har stor fokus på! For at undgå dette løft er Master 28 udstyret med en lift hvorpå hjulet rulles, og ved hjælp af pedalstyring løftes hjulet op, vendes til vandret og lægges roligt ned på opspændingen. Dette sammenholdt med det automatisk opspænd sikrer højest mulig ergonomi og operatøren behøver aldrig at løfte eller vende hjulet.

Alt i alt er Master 28 det perfekte match når det kommer til håndtering af større og mere stive dæk. Master 28 er naturligvis WDK-godkendt hvilket er et klart bevis for maskinen med lethed kan håndtere Run-flat og UHP. Hos Stenhøj DK A/S, som forhandler Corghi i Danmark har vi store forventninger til den nye master 28 – og den første er allerede solgt!

STENHØJ DK er eneforhandler af Corghi produkterne og har haft agenturet siden 2013,
hvilket giver firmaet betydelig erfaringen og ekspertise med netop Corghi brandet. I STENHØJ DKs showroom i Barrit nær Vejle, kan man få demonstreret Master 28 samt en lang række af Corghis øvrige produkter.

Læs mere om Corghis produkter på www.stenhoj.dk

RELATEREDE PRODUKTER

×