Kendt ansigt i autobranchen går på pension

Kendt ansigt i autobranchen går på pension

Kendt ansigt i autobranchen går på pension

Per Zederkof har i mange år været en stor del af STENHØJ familien. Det hele startede i 1984, hvor Per uopfordret søgte job som arbejdsmand hos STENHØJ. Det blev i første omgang til et nej, men bedst som han nåede hjem, blev han ringet op - der var et job alligevel. Og heldigvis for det.

"Per har altid været utrolig vellidt kollega og altid smilende - vi er mange der kommer til at savne Per’s smittende humør. Han ved alt der er værd at vide om kompressorer, og når man havde et spørgsmål, ringede man aldrig forgæves til Per. Han har været, intet mindre end en helt fantastisk kollega" udtaler kollegaerne

Efter 38 år hos STENHØJ, går Per Hansen-Zederkof i dag på velfortjent pension. Vi håber Per vil nyde tilværelsen som pensionist, sammen med familie og venner. Vi ønsker ham held og lykke fremover.

Per har den seneste tid hos STENHØJ, kørt parløb med Klaus Schou Grønvang, vores nye kollega i intern kompressor salg. Klaus har fået grundig oplæring af Per, og er klar til at varetage fagområdet der omhandler kompressorer til industri og auto. 

"Det er nogle store sko der skal fyldes ud, og jeg er meget bevidst om at værne om den store ekspertise Per har overdraget til mig. I den korte tid jeg har arbejdet tæt sammen med Per, har jeg haft fornøjelsen af et positivt menneske, har hørt meget om sommerhuset på Endelave, og ikke mindst de 38 gode år hos STENHØJ" udtaler Klaus Schou Grønvang


For yderligere information om kompressorer, kontakt:

Klaus Schou Grønvang
Mail: ksg@stenhoj.dk
Mobil: 21 38 98 10

×