NYHED: RENNER skal styrke porteføljen af stærke kompressorer

NYHED: RENNER skal styrke porteføljen af stærke kompressorer

NYHED: RENNER skal styrke porteføljen af stærke kompressorer

Stenhøj tilføjer nu et helt nyt brand til deres i forvejen stærke portefølje af kompressorer. Med lanceringen af RENNER kan Stenhøj nu tilbyde endnu et high-end brand til deres kunder, som garanterer pålidelige, robuste og energieffektive skruekompressorer. 


Stenhøj har gennem årtier leveret trykluft i hele verden og styrker nu deres eksisterende portefølje med lanceringen af RENNER-skruekompressoren, der er designet til steder, hvor der kræves en ekstremt effektiv og robust kompressor.


RENNERs kompressorer er udviklet med fuld fokus på styrke, høje kvalitetsstandarder og med øje for kundernes behov. Derfor sætter kompressorerne nye standarder inden for pålidelighed, robusthed og energieffektivitet, hvilket garanterer en stabil trykluftsforsyning af højeste kvalitet.

RENNER RSDK-PRO RENNER RSDKF-PRO RENNER RS-PRO RENNER RSF-PRO


Stærk tilføjelse til eksisterende portefølje

Med lanceringen af RENNER-skruekompressoren tilføjer Stenhøj endnu et high-end brand til deres eksisterende sortiment, som dermed er med til at imødekomme virksomhedens store efterspørgsel på kompressorer hos værksteder rundt om i landet.


Stenhøjs portefølje består af et bredt udvalg af både skruekompressorer og stempelkompressorer. Inden for skruekompressorer har Stenhøj i forvejen et high-end brand ved navnet CompAir, som leverer førsteklasses udstyr med et omfattende udvalg af kompressorer fra 2 til 250 kW og trykområder fra 5 til 13 bar.


Og så er spørgsmålet selvsagt, hvad der adskiller de to high-end brands: Renner og CompAir. Begge brands er af meget høj kvalitet, og i virkeligheden er der ikke de helt store forskelle. Men ser vi på servicedelen for Renner, er Stenhøj nu den officielle servicepartner i Danmark. Renner tilbyder i modsætning til CompAir komplette kompressoranlæg i 7,5, 10, 13 og 15 bars udgaver, hvor CompAir tilbyder 7,5 og 10 bar på deres komplette kompressoranlæg. 13 og 15 bars udgaverne anvendes generelt på lastvognsværksteder og heavy duty. En anden løsning er de oliesmurte skruekompressorer fra GIS, som takket være deres kompakte konstruktion er både pladsbesparende og lette at installere, ligesom de har en effektiv ydelse fra 500-1.000 L/min.


Flere typer kompressorer i porteføljen

Stenhøj har desuden kategorien af stempelkompressorer, hvor Stenhøj allerede har high-end brandet Stenhøj, som garanterer en velkendt, stærk og driftssikker kompressor, der leveres med en pålidelig støbejernsblok. Den er samtidig produceret i Danmark og kommer med minimum 15 års reservedelsgaranti. Derudover tilbydes brandet GIS, der stræber efter at forene moderne konstruktionsløsninger med god kvalitet, og kompressorerne bliver testet og er certificeret i henhold til gældende internationale standarder.


Og med den seneste RENNER-tilføjelse kan Stenhøj nu tilbyde en endnu større portefølje af produkter, som til sammen dækker de behov, der måtte være på ethvert værksted.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere 76 82 12 22

www.stenhoj.dk/kontakt

×