Nyt fra STENHØJ DKs organisation

 Nyt fra STENHØJ DKs organisation

Nyt fra STENHØJ DKs organisation

Pr. 01.12.2019 tiltræder Jacob Poulsen stillingen som servicechef for STENHØJ DK, da vores nuværende servicechef Lars Troelsen har valgt at fratræde sin stilling. Lars Troelsen skal tilbage til truckbranchen hvor han oprindeligt kommer fra, og tiltræder en stilling som servicechef hos NP Truck.

Jacob har været ansat i STENHØJ DK som servicechef for Region Vest siden 17. juni i år og er derfor allerede godt inde i serviceforretningen. Han kommer fra en stilling som eftermarkedschef for Bayern Autogroup og har tidligere bl.a. været værkstedschef hos Autohuset Vestergaard, og har dermed med en solid indsigt i branchen, og vi overlader trygt styringen af vores serviceforretning til ham.

STENHØJ DK vil gerne sende en stor tak til Lars Troelsen for hans indsats. Lars har været med til at udvikle STENHØJ DKs serviceorganisation til at være den største og stærkeste servicevirksomhed i branchen. Lars har bl.a. været med til at opbygge og introducere et helt nyt servicesystem som netop er implementeret. Et servicesystem der kommer til at gøre en stor forskel for vores kunder, da systemet tilbyder muligheden for 100% gennemsigtighed og overblik over serviceaftaler – på tværs af organisationer og afdelinger.

Hvis du har spørgsmål eller blot gerne vil have fat i Jacob, så er du velkommen til at kontakte ham. Jacob står også gerne til rådighed for at fortælle mere om vores nye servicesystem og hvad det og STENHØJ DK kan gøre for din virksomhed.

×