Pressemeddelelse: AAV Dæk køber forretningsområde

Pressemeddelelse: AAV Dæk køber forretningsområde

Pressemeddelelse: AAV Dæk køber forretningsområde


AAV Dæk køber forretningsområdet for forbrugsvarer og dækreparationer af Stenhøj

Dækspecialisten AAV Dæk overtager, med virkning fra 1. juni 2023, den del af Stenhøjs forretning, der fokuserer på reparation af dæk og salg af forbrugsvarer.

Dækspecialisten AAV Dæk, som har mere end 75 års erfaring med dækbranchen, har købt en mindre forretningsdel af Stenhøj. Det drejer sig om forretningsområdet for forbrugsvarer og dækreparationer, som nu vil overgå til AAV Dæk.

- Efter at have samarbejdet med Stenhøj gennem mange år, er vi glade for muligheden for at drive forretningsområdet videre i eget hus. Reparation og vedligehold af dæk er vores kerneydelse, og med købet får vi nye muligheder for at levere den bedste oplevelse til vores kunder, siger direktør og ejer af AAV Dæk, Niels Kjær.

Forbrugsvarerne, som AAV Dæk overtager, tæller blandt andet balancevægte, reparationsmaterialer fra de to kendte brands TECH og Schrader samt dækpasta.


Stenhøj styrker sit fokus på kerneforretningen

For Stenhøj, der har en klar vision om at være den foretrukne rådgivende partner inden for værkstedsindretning og salg af Premium værkstedudstyr, er frasalget et udtryk for en klar ambition om at fokusere fuldt ud på kerneforretningen.

- Vi sætter nu 100 procent fokus på det vi er bedst til, og vores fokus på kvalitetslifte, dækskiftere og afbalancering, hjuludmåling og testudstyr, kompressorer, olieudstyr og udsugning med mere intensiveres. Samtidig ved vi, at vi overlader afdelingen til en god samarbejdspartner gennem mange år, så både kunder og begge virksomheder bliver styrket af den aftale, vi har indgået, siger Lars Hillker Madsen, Business Unit Director, Stenhøj.

I forbindelse med aftalen skifter salgschef for dæk og reparationsmaterialer hos Stenhøj, Anders Hoff-Jessen, til AAV Dæk, hvor han for fremtiden skal være regionschef for området.

- Jeg har været meget glad for at være hos Stenhøj, hvor jeg har fået lov til at bruge min 20 år lange erfaring fra området, og hvor jeg har stået for bl.a. samarbejdet med AAV Dæk. Jeg har lært virksomheden at kende som en god og pålidelig samarbejdspartner. Nu ser jeg frem til at tage mine kompetencer med til AAV Dæk, hvor jeg for alvor kan fokusere på det, jeg brænder for og har arbejdet med i store dele af mit arbejdsliv, siger Anders Hoff-Jessen.


Aftalen mellem de to virksomheder er netop faldet på plads og træder endeligt i kraft pr. 1. juni.

Parterne ønsker ikke at oplyse salgsprisen.


Stenhøj
 er en førende specialist inden for totalløsninger, værkstedsindretninger og servicering. Stenhøj tilbyder en bred portefølje af kvalitetsbrands samt rådgivning om indretning og optimering af danske værksteder. Virksomheden har eksisteret siden 1917, har base i Barrit i Østjylland og beskæftiger i dag omkring 200 ansatte. Stenhøj, også kaldet Nexion Northern Europe, er en del af Nexion Group, en international koncern og global markedsleder inden for flere store brands til værksteder.

AAV Dæk er med 75 års erfaring en af Danmarks førende dækspecialister og forhandler alle anerkendte dækmærker inden for dæk og fælge til både private og erhverv. Virksomheden har afdelinger i Aarhus, Aalborg, Herning, Viborg, Skive, Vejle, Sorø og Taulov.


Kontaktinfo

Niels Kjær
Direktør og ejer, AAV Dæk
nk@aav.as
Tlf. 40 78 93 84

Lars Hillker Madsen
Business Unit Director, Stenhøj
lhm@stenhoj.dk
Tlf. 40 49 06 18

×