STENHØJ DK OVERTAGER SEMLER VÆRKTØJ

STENHØJ DK OVERTAGER SEMLER VÆRKTØJ

STENHØJ DK OVERTAGER SEMLER VÆRKTØJ

Pr. 01/07/2020 overtager STENHØJ DK alle Semlers aktiviteter indenfor salg af værkstedsudstyr, indretning og service.

Semler Gruppen er en velkendt aktør i autobranchen bl.a. som importør af Volkswagen, Audi, Skoda og Seat til det danske marked. Som et led i Gruppens fremadrettede strategi om at fokusere på deres hovedforretning som leverandør af mobilitetsløsninger, har Semler Gruppen valgt at deres aktiviteter indenfor salg af værkstedsudstyr og indretning, overgår til STENHØJ DK.


”Vi er både glade og stolte over, at have indgået denne aftale om at overtage disse aktiviteter fra Semler.  Vi ser frem til at lave komplette løsninger til både nuværende og kommende kunder med fokus på effektivitet og de rigtige løsninger. Med vores mangeårige erfaring med salg til blandt andet de autoriserede bilhuse og indgående kendskab til de krav der stilles til udstyr og indretning, er vi overbeviste om, at vi kan løfte denne opgave”  udtaler Søren V. Olesen, direktør for Stenhøj DK. 
Søren V. Olesen, Direktør Stenhøj DK A/SSøren V. Olesen, Direktør i Stenhøj DK A/S


Jan Gade, Stenhøj DKJan Gade, Stenhøj DK

Med overtagelse af Semler Værktøj overtager Stenhøj DK også 4 branchekendte medarbejdere. Heriblandt Jan Gade, som er et kendt ansigt specielt i VAG bilhusene i Danmark. Jan vil fremover dermed også betjene disse kunder, men nu via STENHØJ DK.

 

Det kendte udstyr fra Optimo til hjuludmåling overgår også til STENHØJ DK sammen med Semler Værktøj serviceorganisationen.


”Vi er glade for, at vi sammen med Stenhøj DK har fundet en løsning, der på den bedste måde fremadrettet tilgodeser vores forhandlere, og vi dermed sikrer, at de har den bedste support på både leverancer og service af udstyr. Dette har været et vigtigt kriterie i forbindelse med afhændelsen af denne del af vores forretning, sammen med ønsket om at finde en partner hvor vi er sikre på at vi kan etablere et langt og givtigt samarbejde”

- Jens Nordestgaard Andersen, Direktør for Group After Sales hos SMC. 

Jens Nordestgaard Andersen, Direktør for Group After Sales hos SMC.Jens Nordestgaard Andersen, Direktør for Group After Sales hos SMC.  


STENHØJ DK er en del af Nexion Gruppen, som producerer og distribuerer værkstedsudstyr af højeste kvalitet og kendte brands til autobranchen i hele verden. 

STENHØJ DK er total-leverandører af værkstedsudstyr og serviceydelser til autobranchen i hele Danmark, med et bredt produktprogram af bilfabrikant godkendte produkter.
Herunder er Corghi og Autopstenhoj velkendte brands indenfor kvalitetsudstyr til de autoriserede bilhuse.

 

FAKTABOKS OM STENHØJ DK

FAKTABOKS OM SEMLER

STENHØJ DK blev et selvstændigt selskab i 2015 under ledelse af Søren Vestergaard Olesen. Selskabet er i dag en del af Nexion Gruppen.


Semler Agro: Salg og service af landbrugsmaskinerne John Deere, Sulky, Kramer og Väderstad.


STENHØJ DK har i dag 57 ansatte indenfor salg, service og administration.


Semler Gruppen omsatte i 2019 for 15,1 mia DKK.


STENHØJ DK forhandler et bredt sortiment indenfor værkstedsudstyr bl.a. løftere, dækmaskiner, hjuludmåling, bremsetestere, kompressorer, ventilation, olieudstyr, indretning mm.


Semler Mobility: Import, detailsalg og leasing af Volkswagen, Audi, ŠKODA, Seat, Porsche, Bentley, Lamborghini og Ducati.STENHØJ DK forhandler anerkendte varemærker som AUTOPSTENHOJ, Corghi, Bradbury, Dunlop, Topauto, TECH, Schrader, DEA, Eurolube, Worky, m.fl.


Semler Innovation: Investering I fremtidens mobilitetskoncepter, hvor vi i dag ejer virksomhederne Dribe, Connected Cars og Holo.


Semler Gruppen er Danmarks største bilaktør og landbrugets sikre samarbejdspartner.


Semler Gruppen blev stiftet i 1917 under navnet Skandinavisk Motor Co., og er siden gået fra udelukkende at være bilimportør til i dag at bestå af over 2000 medarbejdere og stå på tre forretningsben.


×