Skræddersyet stålgrav er landet i Aalborg

Skræddersyet stålgrav er landet i Aalborg

Skræddersyet stålgrav er landet i Aalborg

Transportfirmaet Kristian Rytter A/S er i gang med at bygge nyt domicil. Det første man lægger mærke til på byggepladsen, er det enorme hul i jorden. Det hul kommer til at blive omdrejningspunktet for det nye lastvognsværksted.


Skræddersyet komplet stålgrav

Hullet er nemlig beregnet til den 16 tons tunge og 25 meter lange stålgrav, der kommer komplet samlet fra Balzer i Tyskland. Vogntoget ankommer til byggepladsen, hvor kranen venter på at nedsænke den store stålgrav. På under 5 timer er graven sat, støbt og færdig.

Jan Gade, Stenhøj DK fortæller: ”Graven er så stor, at den kan servicere et langt vogntog på én gang. Stålgravene fra Blazer er nærmest ”plug and play”. Graven kommer færdig samlet – lige til at sætte. Og det kan man, uanset om det er i et eksisterende byggeri eller et nybyggeri. Balzer gravene er uden sammenligning det bedste du kan få på markedet. De er nærmest uopslidelige pga. den kraftige stålkonstruktion, og så er det nemt føre installationer som eksempelvis lys, udsugning, ventilation mm.”


Solid konstruktion

Graven er udformet med en dobbeltskroget stål-konstruktion, hvilket gør at der spares på betonmængden ved installation og den er let at montere. Graven monteres på et fundament og er dermed selvbærende. Det betyder at graven ikke belaster værkstedsgulvet med sin vægt.

Balzer grave kan skræddersyes til alle behov – og det bliver færdig-monteret fra fabrikken. Skulle du ønske at lave flere installationer senere – så er det nemt og hurtigt at montere.

”Særligt den tunge sektor er begejstret for stålgrave. Vi har faktisk to Blazer grave mere på vej til værksteder i Grønland” fortæller Jan Gade.


Vil du vide mere om vores undergulvslifte?

Så kontakt en af vores sælgere, der kan hjælpe dig videre.


Projekt- og koncernsalg
Jan Gade
Mail: jga@stenhoj.dk
Tlf.: 21 60 21 82

×