Stenhøj klar med spritnyt showroom

Stenhøj klar med spritnyt showroom

Stenhøj klar med spritnyt showroom


I det nye showroom i Barrit, hvor Stenhøj til dagligt har base, vises den brede portefølje af værkstedsudstyr frem. Her har du mulighed for både at se og prøve udstyret, og samtidig få kompetent rådgivning om den brede portefølje, som tæller bl.a. kompressorer, olieudstyr, autolifte, dækskiftere, afbalanceringsmaskiner, hjuludmålere, ADAS og meget mere.


"Vi er meget stolte over vores splinternye showroom, hvor vi fremover kan invitere kunder og samarbejdspartnere ind for at se de nyeste produkter inden for værkstedsudstyr. Vores erfaring, brede viden og faglighed kommer endnu mere i spil, når vi i det nye showroom kan tage en snak med dem om deres behov, så vi kan være med til at skabe yderligere værdi for deres forretning" siger John B. Struve, der er salgschef ved Stenhøj.


Nye NxT Generation 2-søjlet-løftere fra AUTOPSTENHOJ

Stenhøj tilbyder autolifte til alle køretøjer lige fra motorcykler og havetraktorer til de største busser og tog – og naturligvis alt derimellem. Og med et besøg i showroomet er det nu muligt både at se og prøve flere af de populære lifte fra Stenhøjs sortiment. Det gælder både 2-søjlet løftere, 4-søjlet løftere, sakselifte og mobile løftesøjler.

Den seneste tilføjelse til Stenhøjs sortiment af autolifte er de nye NxT Generation 2-søjlet-løftere fra AUTOPSTENHOJ, der garanterer både pålidelighed og ydeevne. Den nye NxT Generation fra AUTOPSTENHOJ leveres med en mere fleksibel installation og funktion, som sikrer, at behovene ude på værkstederne imødekommes på en endnu mere effektiv måde.

En af de markante forbedringer ved NxT Generation-løfterne er implementeringen af de nye 140 mm cylindre, der sikrer maksimal stabilitet og styrke under løfteprocessen. Dette forbedrer ikke alene ydeevnen, men gør også NxT Generation til en langsigtet investering i mange år fremover. 

"Tiderne skifter, og vi er meget bevidste om ikke kun at følge med markedet, men være foran og udvikle lifte, som forhåbentlig også kan opfylde krav og ønsker mange år frem. Vores nye NxT Generation-løftere er med til at øge produktiviteten på værkstederne ved at tilbyde flere arbejdsstationer på et mindre område. Det er medvirkende til at optimere og effektivisere arbejdsprocesserne på værkstedet. Samtidig er vedligeholdelsen af autoliften blevet forenklet, hvilket gør den ressourcebesparende" lyder det fra John.


Landets største udvalg af dækmaskiner

Med Danmarks største og bredeste sortiment af dækudstyr sørger vi for, at du er godt klædt på til at tage imod dine kunder i den forestående dæksæson. Vi har en lang række dækskiftere, afbalanceringsmaskiner, hjulløftere, hjuludmålere og meget mere - og vi har helt sikkert også det rigtige udstyr til dig.

Vi tilbyder et stort udvalg af Corghi-dækskiftere, der strækker sig fra de helt traditionelle dækapparater til højt avancerede dækskiftere, som sikrer den bedste ydeevne i alle faser af et dækskifte. Og så har vi et bredt sortiment af dækskiftere fra Mondolfo Ferro, som er kendetegnet ved deres høje kvalitet, innovation og pålidelighed, så du til hver en tid kan være sikker på at have det rette udstyr til at forbedre dit arbejde og tage dit værksted til næste niveau.

I showroomet finder du også en lang række af afbalanceringsmaskiner fra både Corghi og Mondolfo Ferro, som garanterer den helt rette afbalancering af dækket, efter dækskiftet har fundet sted. På den måde får kunden i sidste ende den allerbedste køreoplevelse at føle uden at skulle bekymre sig om rystelser, vibrationer og dækstøj. Og er du på udkig efter de ideelle hjulløftere og hjuludmålere til dit værksted, så er vores showroom helt sikkert også et besøg værd.


Vi står altid klar til at vise vores sortiment af værkstedsudstyr og til at tage en snak om, hvordan vi kan være med til at skabe yderligere værdi for netop din forretning. Ses vi i vores showroom i Barrit? 

Kontakt os allerede i dag for at høre mere 76 82 12 22

www.stenhoj.dk/kontakt

 

×