STENHØJ DK bakker op om Skills 2020 i Bella Centret

STENHØJ DK bakker op om Skills 2020 i Bella Centret

STENHØJ DK bakker op om Skills 2020 i Bella Centret

Den 16. – 18. januar kæmper mere end 300 unge mennesker fra de danske erhvervsskoler om titlen som ”Danmarks bedste” inden for deres respektive fag.

Der dystes i 39 fag - herunder er mekanikerfaget stærkt repræsenteret med bl.a. kategorierne autolakerer, personvognsmekaniker, karosseritekniker, lastvognsmekaniker og entreprenørmaskine-mekaniker.

Blandt leverandørerne af udstyret der skal arbejdes på er STENHØJ DK. Det er naturligvis lifte fra AUTOPSTENHOJ men også testudstyr fra italienske Corghi der dystes på. STENHØJ DK stiller to eksperter til rådighed under hele arrangementet, for at sikre at alt fungerer optimalt og eleverne er gjort fortrolige med udstyret. ”Vi er glade for at kunne bakke op omkring Skills og har gjort det i flere år. Selvfølgelig skal de unge mennesker have mulighed for at arbejde med kvalitetsudstyr så de kan yde deres absolut bedste”, udtaler direktør Søren V. Olesen og fortsætter ”det er vigtigt at skabe et øget fokus på erhvervsuddannelserne, så vi også i fremtiden har dygtige og kompetente mekanikere på værkstederne”.

Konkurrencen fortsætter selv efter at DM-titlerne er uddelt.

Vinderne fortsætter nemlig i konkurrencen til EuroSkills. Herfra går vinderne videre til WorldSkills, hvor unge mennesker fra mere end 63 lande dyster om de eftertragtede titler.

Læs mere om Skills 2020 her: https://skillsdenmark.dk/dmskills2020/

×